All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

BigShopper – Google CSS partner

Bigshopper is een van de eerste prijsvergelijkingssites van Nederland. Via Bigshopper kunt u een groot aantal artikelen met elkaar vergelijken op het gebied van prijs. U zoekt op een bepaald product en Bigshopper toont u alle aangesloten webshops die dit product aanbieden. Wanneer u het gewenste product heeft gevonden, wordt u doorverwezen naar de desbetreffende website. Sinds 2017 is het voor vergelijkingssites die Google CSS Partner zijn mogelijk om te verschijnen in de Google zoekresultaten. Wilt u meer weten over Bigshopper als Google CSS Partner? Lees dan nu deze blog.

De voordelen van Bigshopper als Google CSS Partner

Waarom u zou moeten samenwerken met Bigshopper CSS heeft te maken met de volgende voordelen. Met Bigshopper als Premium CSS Partner krijgt u 20% korting op klikkosten in Shopping, maar werkt u niet samen met een partner dan betaalt u tot wel 25% meer in vergelijking met uw concurrent. Een voorbeeld hiervan: Wanneer u als adverteerder via Google 1 euro per klik biedt, gaat daar 80 cent van naar de veiling. Via een Google CSS Partner gaat 1 euro de veiling in. Dit betekent een bod verhoging van 25%. U ontvangt ook nog eens gratis verkeer op uw website dat afkomstig is vanaf Bigshopper en er worden geen extra kosten doorberekend, de kosten per klik (CPC). U kunt al uw bestaande campagnes en accounts gewoon behouden.

Overige voordelen

U behoud gewoon uw eigen privacy wanneer u Bigshopper als CSS Partner heeft. Bigshopper heeft verder geen invloed en inzicht in uw accounts. Daarbij behoudt u alle zichtbaarheid die u al had. Dit wil zeggen in het Google Shopping tabblad en bij Google Shopping Zoekpartners. Een ander voordeel is het niet hebben van downtime. Uw kwaliteitsscore van Shopping blijft gewoon behouden.

Stappen tot set-up

Om overgaan tot aanmelding kunt u allereerst de website van Bigshopper bezoeken. Hier vindt u een contactformulier die u in kunt vullen, waarna Bigshopper contact met u opneemt om het een en ander door te nemen. Hierbij hebben ze wel verdere gegevens nodig, zoals uw eigen Google Shopping feed met daarbij toestemming om uw Google Merchant Center te koppelen aan het CSS van Bigshopper.

https://bigshopper.nl/