Wij bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. 

Unieke evenementenlocaties huren

Bij ons kunt u terecht voor grote bijeenkomsten en voor kleine vergadering. Wij hebben voor elke wens een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Deze ruimtes zijn eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. Bij C-Bèta bieden wij ruimtes aan voor een hele dag of maar voor een dagdeel. Onze werkplekken zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Supertof vind je van niet. Dit geeft net dat beetje extra inspiratie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten. Dit zorgt ervoor dat dit de ideale werkplek is voor een inspiratiebron voor u en uw gasten. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de beste locatie om de ambities naar een hoger niveau te tillen. Onze werkplekken die wij verhuren zijn voorzien van verschillende faciliteiten. 

evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Mensen hebben  tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Wij zorgen voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. C-Bèta beschikt over diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/