All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

Check Deens.nl!

Ben jij ook zo blij met je eigen huis? Die heerlijke bank, dat prachtige kunstwerk aan de muur, het zachte vloerkleed en de keuken niet te vergeten met alles erop en eraan. En vind je het ook zo leuk om af en toe iets klein (of groots natuurlijk …) te kopen voor wat extra sfeer? We hebben een tip voor je! Op Deens.nl kun je nu pre-orders plaatsen. Oftewel je kunt voordat de nieuwe collectie verkocht gaat worden alvast iets moois uitzoeken zodat het speciaal voor jou gereserveerd wordt. Dit geldt niet voor alle, maar zeker wel voor een paar grote namen die Deens.nl vertegenwoordigt. We noemen Nordal, House Doctor en HKliving als voorbeelden. Het zijn overigens niet alleen meubels die als pre-order online staan. Het gaat ook om bedlampen, kussenhoezen, schalen, vazen en vloerkleden.

Als je regelmatig een bezoekje brengt aan Deens.nl, vergeet dan niet de blogartikelen te lezen. Ze staan vol originele ideeën, adviezen en wetenswaardigheden. Een van de laatste schrijfsels heeft als titel ‘Herontdek je huis door de lens van de nieuwe collectie van HKliving’. In de tekst staat een link naar een video over de 21/22 collectie van dit hippe label. Het filmpje van BLOND & BLAUW is absoluut de moeite van het bekijken waard! We lezen in het blog dat The Bold & Basic een HKliving-lijn is die twee stijlen combineert. Levendige kleuren en minimalistische vormen van deze meubelstukken en accessoires zijn kenmerkend. The Emeralds is ook een HKliving-lijn waarbij emerald groen de hoofdkleur is. Het servies en de andere hippe spulletjes hebben een frisse, Mediterrane uitstraling. De inmiddels zo bekend keramiek lijn van HKliving is recent uitgebreid met lepels, theepotten, koffiefilters, koekjespotten, dinerborden, peper & zout vaatjes, pastaschaaltjes, opbergpotten enzovoort. De unieke kleurlagen en handgemaakte afwerkingen zullen je zeker bevallen!

Wil jij snel meer weten over de pre-order mogelijkheden die Deens.nl biedt? Heb je een vraag over een van de HKliving-lijnen? Je kunt de klantenservice op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 bellen. Mails kun je 24/7 sturen, die worden binnen 1 of 2 dagen beantwoord.

https://www.deens.nl/nl/