All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

De Dakmakers staan dag en nacht voor u klaar

De Dakmakers staan garant voor 24 uur dakservice. Dit betekent dat u in geval van nood altijd aan de bel kunt trekken. Onder noodgevallen verstaan we onder meer het volgende: schade ontstaan tijdens een storm, een onverwachte lekkage en een verstopte dakgoot. Wat u in deze gevallen het beste kunt doen, is een appje sturen naar nummer +31 6 19610327. U kunt ook een bericht sturen als het probleem zich ’s avonds of in het weekend voordoet.

Naast noodservice hebben de Dakmakers meer te bieden. De dak-specialisten kunnen u van A tot Z van dienst zijn als u het dak op uw huis wilt vernieuwen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk en daar vertellen de Dakmakers u graag over. Dakpannen zijn nog steeds erg populair in ons land. Er zijn pannen van klei en beton in verschillende maten en vormen. Leien daken komen ook nog steeds veel voor. Kunstleien hebben het voordeel dat ze goed betaalbaar zijn. Het grote voordeel van natuurlei is de duurzaamheid. Een tweede pluspunt is dat natuurleien minder mos aantrekken. Andere materialen om voor te kiezen bij een nieuw dak zijn: riet, EPDM en zink.

Reparatie nodig?

Moet er een dak reparatie plaatsvinden? Wacht niet te lang met het inschakelen van de Dakmakers. Hoe sneller deze vaklui ter plekke zijn, hoe beperkter de schade blijft. En dit heeft weer een gunstig effect op de uiteindelijke rekening. Lekkages komen vaak voor. De oorzaak is niet in alle gevallen goed te achterhalen. Soms zijn zware regenbuien de aanleiding, maar het kan ook aan slijtage van de onderliggende dak-structuur liggen. Wat in dit geval geldt en eigenlijk voor alle dak-problemen: voorkomen is beter dan genezen.

Het meest waardevolle advies dat de Dakmakers u kunnen geven, luidt: laat ieder jaar een dak-inspectie uitvoeren. Tijdens zo’n controleronde worden onregelmatigheden en kleine beschadigingen direct verholpen. Het dak wordt ook helemaal schoongemaakt. Heeft u nog vragen aan de Dakmakers? U kunt tijdens kantoortijden bellen naar 085 – 0220680.

 

https://www.dakmakers.nl