Bij een ouder voertuig komt het regelmatig voor dat een digitale tachograaf niet verplicht is. Dit is waarom u kiest voor een analoge tachograaf van Tacho Webshop. Deze specialist heeft alles op het gebied van tachografen, waardoor u altijd een geschikte vindt voor uw voertuig. Of u nu een vrachtwagenchauffeur, buschauffeur of binnenvaartschipper bent, met een analoge tachograaf van deze specialist, weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. De tachografen zijn erg gemakkelijk in gebruik en Tacho Webshop geeft u graag advies over het correct gebruiken van deze apparaten. Is uw huidige analoge tachograaf stuk gegaan en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Voorkom boetes door te kiezen voor een analoge tachograaf

Als bestuurder van een vrachtwagen, bus of binnenvaartschip bent u verantwoordelijk voor uw rusttijden. Ook dient u dit ook altijd te kunnen verantwoorden. Dit is naast u eigen veiligheid ook belangrijk voor de veiligheid van andere weggebruikers. Het bijhouden van uw werktijden doet u doormiddel van een analoge tachograaf. Met een analoge tachograaf houdt u precies bij hoeveel u stilstaat door middel van schijven. Met deze schijven kunt u verantwoording afleggen wanneer hiernaar gevraagd wordt, zodat u boetes voorkomt. Met de expertise van Tacho Webshop schaft u eenvoudig een nieuwe tachograaf aan, maar hier bent u ook aan het juiste adres voor het repareren van de tachograaf als deze stuk gaat.

Uw analoge tachograaf wordt binnen een week gerepareerd

Of u nu een binnenvaartschipper, bus- of vrachtwagenchauffeur bent, u heeft de verplichting in het gebruik een analoge tachograaf. Hiermee houdt u namelijk bij hoeveel u rijdt en hoeveel rust u heeft gehouden. Dit is verplicht om bij te houden en u dient tot 28 dagen terug de schijven te kunnen laten zien. U begrijpt dus dat het erg belangrijk is om de analoge tachograaf zo snel mogelijk te laten repareren door een erkend bedrijf. Tacho Webshop is dit erkende bedrijf. De ervaren monteurs van dit bedrijf zorgen ervoor dat de tachograaf al binnen een week weer is gerepareerd, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.