All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Een droom die voor u werkelijkheid kan worden!

Droom u er ook niet over, een mooi vakantiehuisje is het prachtige Spanje. Altijd heerlijk weer, met witte stranden. Lekker bijkomen van het harde werken hier in Nederland. Klinkt als een droom voor vele. Maar voor u kan het nu gebeuren. En wij zullen u daarbij helpen! Wij hebben namelijk huizen te koop in Spanje, waarvan u mogelijk een toekomstige eigenaar van bent!

Checkpablo is een onafhankelijk portal waarop makelaars en particulieren uit heel Spanje hun woningen kunnen adverteren om een zo’n groot mogelijk internationaal publiek te bereiken. Het betreft zowel Spaanse als niet-Spaanse makelaardijen, wel moeten deze officieel gevestigd zijn in Spanje.

Op CheckPablo staan makelaars die stuk voor stuk hun eigen regio goed kennen en een breed aanbod van woningen hebben. Mocht je toch elders een woning gezien hebben, dan kunnen ze je altijd begeleiden als aankoopmakelaar. Betrouwbaarheid en service staan bij onze makelaars altijd voorop.

U kunt zich wellicht afvragen: hoe koop ik een huis in Spanje? Dat is een terechte vraag, maar ook daarbij zullen wij u stap voor stap te hulp staan.

De verschillende stappen in het aankoopproces zijn op hoofdlijnen hetzelfde als in menig ander Europees land. Er zijn echter een aantal punten die anders én belangrijk zijn bij aankoop van een woning in Spanje.

Voordat uw dromen met u aan de haal gaan, is het verstandig om uw financiën op een rij te zetten. In het geval dat u een hypotheek nodig heeft in Spanje komt u terecht bij één van de vele banken.

Allereerst dit: iedereen in Spanje kan als makelaar aan de slag. Gevolg is dat woningen door meerdere partijen te koop worden aangeboden. Dit komt in de praktijk geregeld voor. Hoe vindt u nu een betrouwbare makelaar in deze markt? Kent de makelaar zijn regio als geen ander? Via CheckPablo.com zoekt u eenvoudig in het aanbod van zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Kies zorgvuldig een onafhankelijke advocaat. De advocaat is de persoon die het privé-koopcontract beoordeelt, onderzoek doet naar de eigendomsverhoudingen, of er nog schulden rusten op het huis (schulden gaan mee met de woning in Spanje) en die contact heeft met de notaris over de inhoud van de akte. Denk ook in het geval dat u geen goed Spaans spreekt aan een tolk.

https://www.checkpablo.com/