All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Een kantoor inrichten met beperkte ruimte

Voor degenen onder ons die in een kantoor aan huis werken, kan het inrichten van onze werkruimte een uitdaging zijn. Het is moeilijk om meubels en decoraties te vinden die zowel functioneel als esthetisch zijn als je weinig ruimte hebt. Met de juiste stukken kun je echter zelfs in de kleinste ruimte een productieve en comfortabele werkomgeving creëren. Laten we eens kijken hoe je een kantoor met slechts een kleine ruimte kunt inrichten 

Multifunctioneel meubilair 

Als het gaat om het inrichten van je kantoor met beperkte ruimte, is multifunctioneel meubilair je beste vriend. Stukken als rekken die als bureau dienen of inklapbare stoelen bieden veel opberg- en zitruimte zonder al te veel ruimte in te nemen. Je kunt ook investeren in stapelbare planken of tafels, zodat je ze kunt opbergen als je ze niet gebruikt. Het is ook belangrijk om rommel zoveel mogelijk te beperken door te kiezen voor meubels met ingebouwde opbergvakken of laden. Met een beetje slim inrichten bespaar je een heel aantal meters!

Zorg voor goede verlichting 

De juiste verlichting is essentieel voor elke werkruimte, want die beïnvloedt de productiviteit, de stemming en het energieniveau. Bovenverlichting is goed voor algemene verlichting, maar kan te hard zijn voor gedetailleerde taken zoals schrijven of tekenen. Om dit probleem tegen te gaan kun je persoonlijke werkverlichting toevoegen, zoals bureaulampen of wandkandelaars, die de schaduwen van de bovenverlichting opvangen en toch visueel aantrekkelijk zijn. Hulp nodig met verlichting? Neem contact op met Kato, zij helpen je graag met de inrichting van het kantoor.

Decoratieve accenten 

Het is gemakkelijk om het decoreren te vergeten als je met een beperkte ruimte werkt, maar het toevoegen van decoratieve accenten kan je werkruimte echt tot leven brengen en een meer uitnodigend gevoel geven. Kunst aan de muur is altijd geweldig omdat het geen vloeroppervlak in beslag neemt en toch veel visueel belang biedt. Je kunt ook wat kleur toevoegen door planten neer te zetten die de lucht zuiveren en tegelijkertijd leven in je kantoorruimte brengen! Zorg er alleen voor dat je niet overdrijft; het gaat erom stukken te vinden die zowel functioneel als esthetisch zijn, zonder rommel te maken of te veel ruimte in te nemen. 

https://katoprojecten.nl/