All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Esthetische behandelingen: het ideale alternatief voor chirurgie!

Iedereen maakt het wel eens mee: je staat voor de spiegel en plots duiken er onzekerheden op. Iets aan je gezicht is niet zoals je het wil, of er zit wat vet te veel aan je buik of dijen… Toch vind je het niet de moeite waard om hiervoor onder het mes te gaan, en alle mogelijke bijwerkingen of mislukte ingrepen erbij te nemen. Maar wat nu als we je vertellen dat je ook zonder operatieve ingreep jouw onzekerheden kan wegwerken? Of het nu voor je gezicht, lichaam of haar is, tegenwoordig is alles op te lossen met een eenvoudige, natuurlijke behandeling. Ook afslanken is mogelijk met een behandeling die niet veel risico’s met zich meedraagt. Vet verbanden met coolsculpting is bijvoorbeeld een veilige en efficiënte manier om snel af te vallen. 

 

Ga voor een gladde, jonge huid

Heb je last van rimpels in het gelaat? Dat is heel eenvoudig op te lossen met verschillende behandelingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor fillers of anti-aging peelings, maar ook een laserbehandeling of een regenererende draadlift zijn in veel gevallen de ideale oplossing. Zo worden kraaienpootjes, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels… in geen tijd, én zonder bijwerkingen op een natuurlijke manier weggewerkt.

 

Voor hangende oogleden ben je dan weer het beste met een hyaluroonzuurfiller of botox-injecties.

 

Wist je dat zelfs neuscorrecties, lipvergrotingen of kaaklijncorrecties mogelijk met een niet-invasieve behandeling. Hiervoor worden bijvoorbeeld botox-injecties of hyaluroonzuurinjecties gebruikt.

 

Wees kaalheid te slim af

Kaalheid komt over het algemeen vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Vele mannen hebben dan ook complexen als ze op jonge leeftijd al haar verliezen, waardoor kale plekken ontstaan. Met een Micro FUE-Transplantatie worden haarzakjes simpelweg getransplanteerd naar de kale plekken, om deze zo op te vullen. Het geeft een natuurlijk resultaat en is bovendien zo goed als pijnloos. Een ander alternatief om de haargroei te stimuleren, is een PRP-behandeling. Hierbij wordt PRP in de hoofdhuid geïnjecteerd.

 

 

Weg met pigmentvlekken of oude tattoos

Heb je opvallende pigmentvlekken op het aangezicht of andere zichtbare lichaamsdelen? Of zette je tijdens je tienerjaren een tattoo waar je nu spijt van hebt? Dan hebben de meeste esthetische klinieken hiervoor een geschikte laser. Met de juiste laser verwijder je ongewenste vlekken op de huid. Na de behandeling kan je bovendien gewoon weer je dagelijkse activiteiten hervatten, aangezien er nauwelijks tot geen bijwerkingen aan te pas komen.

 

Een betrouwbare kliniek voor jouw behandelingen

Het is dan wel natuurlijk en vrij onschuldig, toch wil je dat de ingreep vakkundig en nauwkeurig gebeurt. Daarom raden we aan om vooraf goede research te doen naar een esthetische kliniek waar jij je volledig op je gemak voelt. Wil je eerst kennismaken met de esthetische chirurg die jouw lichaam en huid gaat behandelen? Ga dan eens langs bij een centrum van Lazeo. Bij Lazeo plan je eerst een kennismakingsgesprek in, waarbij jouw wensen uitgebreid worden besproken. Op die manier kan je bepalen of er een vertrouwensband is tussen jou en de arts, en wordt bovendien duidelijk hoe alles in zijn werk zal gaan. Pas daarna wordt de datum voor een effectieve behandeling vastgelegd. Geen overhaaste beslissingen, wel correcte en deskundige service en overleg.