All seasons spinning
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie Veenendaal voor een sterk lichaam

 

Uw klachten zullen bij Fysiotherapie Veenendaal verleden tijd zijn. Wij verlenen u graag onze kennis en zullen samen de strijd met u aangaan om de pijn te verminderen. Lichamelijke klachten zijn er in verschillende vormen en dienen ook door de juiste specialist behandeld te worden. Door ons team dat bestaat uit verschillende specialisten kunt u voor al uw lichamelijke klachten bij ons terecht. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs in onze praktijk. 

De visie van Fysiotherapie Veenendaal

Onze visie is om een holistische benadering bij onze klanten en de klachten. Dit draagt bij aan een succesvol behandeltraject en duurzaam herstel van uw klachten. Doordat de therapeuten van Fysiotherapie Veenendaal ieders een eigen specialisatie hebben, krijgt u een persoonlijke behandeling. Wij zullen op zoek gaan naar het pijngebied en u meenemen in het traject van uw revalidatie. In onze ervaring heeft dat namelijk geholpen bij het sneller herstel van uw klachten. 

 

Wij vinden het in onze praktijk belangrijk dat er een gemoedelijke sfeer hangt waardoor een bezoek aan Fysiotherapie Veenendaal geen hinder voor u wordt. Wij kijken naar de drie belangrijkste punten die bijdragen aan het functioneren: een sterk lichaam, gezonde voeding en geestelijk stabiel. Wij streven ernaar om deze bij u te combineren en in onze behandelingen. 

 

U kunt bij ons voor diverse klachten terecht waar onze specialisten verstand van hebben. Zo kunt u onder meer bij ons terecht bij vestibulaire realisatie, hoofdpijn en migraine, kaakklachten. Psychosomatiek, ouderen realisatie, dansrevalidatie, kunstheup en knie, longrevalidatie, etalagebenen, rugklachten, spier herprogrammering en nog veel meer.

 

U bent in onze kliniek in Veenendaal van harte welkom van maandag tot en met zaterdag. Wij staan graag voor u klaar bij uw pijnlijke klachten. Samen zullen we actief op zoek gaan naar de oplossing van uw herstel.Related posts

Last van hangende oogleden: wat kan de oorzaak zijn?

Een hoortoestel kopen op de website of in de winkel

Microdermabrasie behandelingen voor je huid