All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Goede LSA advocaat vinden

Heeft u op uw werk een ongeval gehad waardoor u letsel heeft opgelopen? Of bent u aangereden door iemand die niet goed oplette? Dit soort ongevallen brengen veel consequenties met zich mee, zowel emotioneel als financieel. Als het om blijvende schade gaat, kan het zelfs invloed hebben op uw toekomst. Om ervoor te zorgen dat alles op juridisch en financieel gebied goed geregeld wordt, kunt u een letselschade advocaat inschakelen. Een LSA advocaat is gespecialiseerd in alles wat met letselschade en overlijdensschade te maken heeft en is de aangewezen persoon om u in deze situatie van dienst te zijn.

Thomas van Dijk

Letselschade advocaat Thomas van Dijk heeft een kantoor in Zoetermeer. Van hieruit helpt hij mensen in het hele land met uiteenlopende zaken. Of het nu gaat om een verkeersongeval, whiplash, arbeidsongeval of een fout op medisch gebied, Van Dijk heeft de deskundigheid in huis om uw zaak succesvol af te ronden. Om dit te kunnen bereiken is niet alleen kennis nodig over letselschade. Ook kennis van bijvoorbeeld ARBO wetgeving, medische aspecten en actuarieel rekenen komt vaak van pas. Thomas van Dijk werkt daarom samen met de beste specialisten op deze gebieden.

Second opinion

Misschien heeft u al een andere advocaat in de arm genomen, maar duurt het proces naar uw mening wel erg lang. Als u twijfelt aan de deskundigheid van uw huidige belangenbehartiger, dan kunt u ook terecht bij letselschade advocaat Van Dijk. We zoeken graag voor u uit op welke aspecten het misloopt en of alles wel klopt. Natuurlijk zou het niet prettig zijn als u voor een second opinion nog eens extra moet betalen. Daarom zijn hier in de meeste gevallen geen kosten aan verbonden. Deze kunnen verhaald worden op uw rechtsbijstandverzekering. Op onze website kunt u hierover meer informatie vinden, maar u kunt ook gerust contact met ons opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl