All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Je woning beveiligen met een jablotron alarm

Jouw huis kun je op verschillende manieren beveiligen. Denk hierbij aan het gebruik van goed hang- en sluitwerk, gebruik maken veiligheidssloten, een beveiligingsstrip, een bijzetslot of het plaatsen van een jablotron alarm. Probeer je woning goed te beschermen om schade te voorkomen.

 

Je woning beschermen

Om een inbraak te kunnen voorkomen is het goed om op de hoogte te blijven van de meest gebruikte inbraakmethodes om je huis goed te beschermen. Het meest bekende is het kapot breken van raamkozijnen of deurkozijnen met behulp van een breekijzer of schroevendraaier.

Een andere optie is de babbeltruc aan je voordeur. De criminelen doen zich voor als een verkoper, verzekeraar of monteur om op deze manier je woning binnen te treden. Zodra ze eenmaal binnen zijn kunnen ze precies hun route bepalen en zien welke spullen ze kunnen meenemen.

 

Een jablotron alarm

Om de veiligheid van jouw huis zo goed mogelijk te waarborgen, is het verstandig om gebruik te maken van een diefstalsysteem. Dit zorgt er niet alleen voor dat u jij of je gezin tegen mogelijke diefstal beschermt, maar het kan ook een afschrikmiddel zijn als er toch diefstal plaatsvindt. Met stem of geluid kun je de crimineel waarschuwen dat hij gezien is en zijn werk moet stopzetten. Tevens is het mogelijk om het jablotron alarm aan te sluiten op de alarmcentrale om bij inbraak direct te worden gewaarschuwd.

https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron