All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Jouw urenadministratie efficiënt en effectief.

NU is een goed moment om jouw urenadministratie te verbeteren. Niet gisteren, niet morgen, maar nu! Of je nou een freelancer of zzp’er bent. Een VOF of BV hebt. Een goede urenadministratie is onmisbaar.

 

Wij weten waar we het over hebben

Zorg er met Keeping voor dat je jouw gemaakte uren altijd precies en verantwoord registreert. Er zijn verschillende redenen waarom dit handig is. Het allereerst is dat je met een nauwkeurige urenadministratie jouw facturen preciezer kunt opstellen. Daarnaast kun je jouw budgetten gemakkelijker beheren. Je hebt alle data uit voorgaande projecten dichtbij en kunt snel terugzien hoe lang je over een soortgelijk project gedaan hebt. Het inschatten van de uren die je nodig hebt bij een nieuw project gaat een stuk gemakkelijker. Niet onbelangrijk, het aanvragen van startersaftrek op basis van jouw administratie uren bij de belastingdienst gaat ook stukken gemakkelijker.

 

Precies en nauwkeurig

Daarnaast is het hebben van een correcte urenadministratie erg handig voor je algemene bedrijfsadministratie. Gaandeweg zorg jij op deze manier voor voldoende unieke data van de urenregistratie binnen jouw onderneming. Dit kun je gebruiken om terug te blikken op een jaar maar ook op een specifieke periode binnen een jaar. Het is mogelijk om projecten en periodes met elkaar te vergelijken en je kunt zo jouw werkwijze optimaliseren. Een betere bedrijfsvoering is binnen handbereik.

 

Verdeling creëert inzicht

Keeping helpt jou, tot slot, bij het inzichtelijk maken van de verdeling tussen jouw eigen projecten en taken maar ook de projecten en taken van jouw werknemers. Je kunt overzichten per taak realiseren of juist een verdeling per project maken. Effectiviteit en efficiëntie van jouw werkwijze meten? Overzichten per project verdeeld in een specifieke periode of juist overzichten per taak binnen een project zijn handig bij het bepalen van effectiviteit en efficiëntie van je werkwijze. Een extra onderverdeling per taak/werknemer geeft nog diepgaandere inzichten om betere voorspellingen te maken op basis van het verleden.

https://keeping.nl/urenadministratie