All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Molenaarstrappen

Trappen die in kleine ruimtes geplaats worden. Dat zijn molenaarstrappen. Handige verplaatsbare trappen van hout.

 

Trappen in een molen

Het zal je niet verbazen dat de molenaarstrap haar naam ontleent aan de molen. Je kunt je vast voorstellen dat de ruimte in zo’n molen best beperkt is. Dan is het handig dat je een trap hebt die je steil kunt plaatsen. Nog beter zou het zijn wanneer je deze trap kunt verplaatsen na gebruik. Zo gebruik je de beschikbare ruimte optimaal. Aan al deze eisen voldoet deze trap. Dat betekent dat jij deze trap voor precies dezelfde doeleinde kunt gebruiken. Heb je beperkte ruimte beschikbaar of wil je de trap snel kunnen verplaatsen? Dan heb je een molenaarstrap nodig.

 

Molenaarstrap van hout

Deze trappen worden gemaakt van grenen of beuken. Beide houtsoorten worden duurzaam verkregen. Daarvoor worden de bomen die voor het kappen in aanmerking komen zorgvuldig geselecteerd. Maar na de kap ook weer vervangen. Dat gebeurt voor de molenaarstrappen voornamelijk in Duitsland. Het hout wordt zo veel als mogelijk lokaal bewerkt. Hiermee voorkomen we het extra gewicht dat vervoert moet worden. Daarmee wordt het milieu minder belast. Het hout zorgt voor een mooie natuurlijk uitstraling. We bewerken het hout zo min mogelijk om zijn natuurlijke look te behouden. Dat zie je direct terug in de kwaliteit van de trappen.

 

Maten van de trap

De molenaarstrappen zijn verkrijgbaar vanaf 6 treden. Deze trap heeft een lengte van 125 centimeter. De langste trap heeft 18 treden waarbij de optrede steeds 25 centimeter is. Dat wil zeggen dat je met iedere trede 25 centimeter omhoog gaat. Zo kom je uit om een lengte van meer dan 350 centimeter. Daarmee overbrug je elke verdieping. En de trap neemt weinig ruimte in beslag. Omdat je de trap los plaatst berg je hem ook eenvoudig op. Tegen een vlakke muur neemt hij niet meer dan een diepte van 20 centimeter in beslag. 

 

Koop je molenaarstrappen bij Van Eldik Ladders

De molenaarstrap koop je natuurlijk bij Van Eldik Ladders. De maker van houten ladders en houten trappen. Met vele jaren ervaring maken deze vakmensen de mooiste producten van hout. Ze delen graag de kennis over deze producten met jou. Dus heb je vragen over je specifieke situatie? Bel dan even met Van Eldik Ladders. Ze helpen je graag aan de beste oplossing.

https://www.vaneldikladders.nl