All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Mooie én besparende lampen: zoek ze uit samen met Led Design Holland

Ledlampen zijn tegenwoordig eenvoudig en snel online te bestellen. De prijs en levertijd staan erbij. Net als de lichtkleur, diameter, lichthoek en kleurweergaven. Maar hoe maakt u een keuze uit al die lampen? Hoe weet u welke exemplaren kunnen dienen als LED verlichting showroomen welke als LED verlichting kantoor? Welke armaturen zijn het meest duurzaam? Hoeveel lampen zijn er nodig? En op welke hoogte hangen ze idealiter? Zorg dat u de antwoorden op deze vragen paraat heeft, voordat u ook maar één lamp aanschaft. Een miskoop is namelijk snel gedaan gezien het oneindige assortiment ledlampen.

Komt u er in uw eentje niet uit? Led Design Holland is een led-specialist die u graag bijstaat. LDH helpt al jaren grote en kleine bedrijven in uiteenlopende branches. Er wordt advies gegeven op het gebied van detailhandel, fabriek, atelier en werkplaats verlichting. En laten we de vele Verenigingen van Eigenaren niet vergeten die met tevredenheid terugkijken op de samenwerking met LDH. Voor VvE Het Meerpunt in Warmond wist LDH de energienota met 61% omlaag te krijgen en voor Vereniging van Eigenaren Boogie Woogie in Amersfoort met 67%. Voor VvE Trademark in Oosterhout ligt dit percentage op 82%. VvE Easystreet in Breda bespaart dankzij een investering in led 91% op de energiekosten.

Contact opnemen met Led Design Holland kunt u telefonisch doen: 076 – 888 3300. Een mail sturen wordt ook op prijs gesteld. Gebruikt u info@leddesignholland.nl. Op korte termijn kan een kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarbij tevens de ruimte wordt bekeken waar de nieuwe led’s komen te hangen. Aan de hand van zo’n inspectieronde kan LDH een lichtplan opstellen. Alle vragen die we hierboven opsomde, worden daarin beantwoord. Ook zit er een factuur bij met een all-in-prijs. Zo’n plan is nog niet definitief. Voelt u zich vrij om er uitgebreid op te reageren en er vragen over te stellen. Er kan altijd iets aangepast worden en LDH geeft uitleg over zaken die onduidelijk zijn.

https://www.leddesignholland.nl