All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Redenen voor een schoonmaakbedrijf in Eindhoven

De impact van een schone werkplek wordt vaak over het hoofd gezien, maar het hebben van een schone werkomgeving heeft een grote impact op uw werknemers en uw succes als bedrijf. Hier zijn 3 belangrijke redenen samengevat waarom schoonmaken belangrijk is op uw werk.

1. Vermindert potentiële ongevallen en valpartijen

Uitglijden, struikelen en vallen is het op één na hoogste type letsel dat op de werkplek optreedt. Dergelijke verwondingen laten bedrijven achter met een groot aantal kosten en gevolgen. Het is belangrijk om grondig schone en droge vloeren te onderhouden om uitglijden, struikelen en vallen op de werkplek te voorkomen. Er is een breed scala aan vloerreinigingsproducten en -apparatuur die verschillende doeleinden dienen voor verschillende industrieën. Niet alle reinigingsmiddelen passen op alle vloeren en kunnen zelfs schadelijk zijn. Een schoonmaakbedrijf in Eindhoven kan u adviseren en op weg helpen.

2. Verbetert de luchtkwaliteit op de werkplek

U ziet ze misschien niet, maar stof en dampen zijn gevaarlijke stoffen die een onveilige omgeving voor werknemers kunnen creëren. Een slechte luchtkwaliteit op de werkplek kan een aantal negatieve effecten hebben op de gezondheid en het welzijn van het personeel, zoals allergieën, luchtwegaandoeningen en huidproblemen. Luchtverontreiniging binnenshuis behoort tot de top 5 van milieurisico’s voor de volksgezondheid. Regelmatig reinigen en vervangen van systeemfilters helpt verzadiging, microbiële groei en geurproblemen te voorkomen. Schoonmaakbedrijf van Iersel is ervaren met het reinigen van bedrijven.

3. Verhoogt de levensduur en functionaliteit van uw inboedel

Uw kantoorapparatuur, meubels en andere waardevolle eigendommen moeten goed worden onderhouden om een ‚Äč‚Äčlange functionele levensduur te garanderen. Deze activa omvatten ook uw fysieke gebouw, tapijten, ramen, toiletten en elk ander armatuur dat u maar kunt bedenken. Met de juiste commerciële schoonmaakproducten en apparatuur kunt u de levensduur en functionaliteit van deze activa verlengen. Een van de fouten die bedrijfseigenaren maken, is dat ze deze items niet als activa beschouwen. Artikelen zoals deze – bijvoorbeeld tapijten – moeten goed worden onderhouden om het investeringsrendement te maximaliseren. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze nieuwe technologie die helpt de levensduur van uw activa te verlengen en u tegelijkertijd kosten bespaart.

Om deze reden kunt u het best een schoonmaakbedrijf in Eindhoven in de hand nemen. Interesse? Neem dan eens contact op met Schoonmaakbedrijf van Iersel.

 

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/schoonmaakwerk-eindhoven/