Moet u voor uw organisatie regelmatig pakketten verzenden naar uw klanten? Of heeft u een spoedklus en bent u op zoek naar transportmogelijkheden? Dan is het verstandig om een koeriersbedrijf in te schakelen. A. Kentie en Zoon is een professionele koerier in Den Bosch die u kan helpen. Zij zijn al sinds 1974 actief in de transport en logistiek, waarbij hun specialisme op spoedeisende zendingen ligt. Of het nu om kleine enveloppen of grote pallets gaat, zij staan graag voor u klaar. Deze betrouwbare koerier in Den Bosch voorziet zowel stedelijk, regionaal, nationaal als internationaal transport voor haar klanten.

De koeriers zorgen voor een spoedig transport

De service van A. Kentie en Zoon staat bekend als snel, flexibel, kwalitatief en betrouwbaar. Wanneer u dit koeriersbedrijf in Den Bosch inschakelt, staat er snel een van hun koeriers bij u op de stoep om de zending op te halen. U bent ervan verzekerd dat deze zending vervolgens spoedig op de juiste afleverlocatie bezorgd wordt. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van transport. Wel dient u er rekening mee te houden dat uw pakket maximaal 2 kubieke meter groot mag zijn en dat het zendingsgewicht niet meer dan 500 kilogram mag bedragen.

Kies voor een flexibele transportservice

Heeft u een pakket dat buiten de eisen van hun koeriersdiensten valt qua grootte of gewicht? Dat is geen enkel probleem. Deze koerier in Den Bosch beschikt namelijk ook over een zeer flexibele transportservice. Met de transportservice kunt u pakketten tot wel 10.000 kilogram verzenden, zowel nationaal als internationaal. Wilt u graag gevaarlijke stoffen verzenden of gebruikmaken van sneltransport? Ook dan kunt u bij deze transportspecialist terecht. De chauffeurs beschikken over voldoende kennis, ervaring én de juiste certificaten. Voor vlot, betrouwbaar en veilig transport moet u bij deze koeriersdienst zijn. Bezoek hun website en informeer naar de transportmogelijkheden van deze partner in logistiek.

https://kentiekoeriers.nl/