All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

Voordelen van eetkamerstoelen op wieltjes en/of armleuning

 

Ga je op jacht naar nieuwe meubels voor in je eethoek of eetkamer, dan kun je natuurlijk kiezen uit allerlei verschillende stijlen en uitvoeringen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je stoelen lekker zitten, maar daarnaast moeten ze ook goed bij de sfeer en het interieur van je huis passen. Een heel fijne variant waar je voor kunt kiezen is de eetkamerstoel op wieltjes. Je kunt tevens kiezen voor praktische eetkamerstoelen met armleuningen. Dit type stoelen biedt je diverse voordelen, waar we je graag wat meer over vertellen.

 

Waarom kiezen voor eetkamerstoelen op wieltjes?

 
De eetkamerstoel op wielen is misschien niet de meest populaire variant, maar wel is hij ontzettend praktisch. Niet alleen zorgt dit soort stoelen ervoor dat je gemakkelijk kunt aanschuiven en van tafel kunt, maar ook maken ze vrijwel nooit krassen op de vloer. Dit is natuurlijk geheel in tegenstelling tot veel andere eetstoelen. Zeker in woningen met een houten vloer of een tegelvloer is de eetkamerstoel op wieltjes daarom een uitstekend idee. Een ander pluspunt van dit type eetstoelen is dat ze heel eenvoudig verplaatst kunnen worden. Zo wordt het schoonmaken van je huis een heel stuk gemakkelijker. Als je een feestje geeft, komen de stoelen eveneens goed van pas. Je schuift ze gemakkelijk richting de rest van het gezelschap, zodat niemand alleen hoeft te zitten.

 

Eetkamerstoelen met armleuningen kopen

 
Eetkamerstoelen kun je zowel met als zonder armleuningen kopen. Wij pleiten voor de variant met armleuningen, omdat je hierdoor langer en comfortabeler op je stoel kunt blijven zitten. Hiermee is de eetkamerstoel met armleuningen ideaal voor tijdens gezellige etentjes. Bijkomend voordeel: dankzij de praktische armleuningen lopen je kleine kinderen minder kans om van hun stoel te vallen.