All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Redenen waarom uw huisdier een hondenpenning nodig heeft

Redenen waarom uw huisdier een hondenpenning nodig heeft

Met een hondenpenning heeft uw huisdier een kans om veilig bij u terug te komen. Het laat anderen ook weten dat uw huisdier bij een persoon hoort, en dus zo snel mogelijk teruggebracht moet worden. Veel mensen hebben altijd een ID-kaart bij zich, dus is het logisch dat huisdieren een ID nodig hebben voor hun eigen veiligheid. Hier zijn 5 redenen waarom uw huisdier een ID-kaart nodig heeft.

Hondenpennings zijn gemakkelijk te lezen

Een ding dat hondenpennings geweldig maakt is hoe ze uw contactgegevens weergeven. De meeste hondenpennings hebben de naam van uw huisdier en uw informatie in leesbare tekst, zodat iedereen die uw huisdier vindt in staat zal zijn om u te bellen. Een microchip is ook een belangrijke vorm van identificatie, maar deze moet worden gescand in een asiel of bij een dierenarts.

Dit maakt het proces een beetje moeilijker dan het gewoon lezen van uw informatie op een tag. Sommige opkomende hondenpennings bevatten ook een digitaal profiel met details over de medische geschiedenis van uw huisdier, uw contactinformatie en andere nuttige gegevens. Reddingswerkers kunnen deze profielen gebruiken om uw huisdier verder te identificeren, waar het vandaan komt, en eventuele handicaps of aandoeningen die het kan hebben.

Uw huisdier kan naar huis terugkeren

Rampen en andere onvoorziene gebeurtenissen zijn onvermijdelijk. Hierdoor kan het gebeuren dat uw huisdier van u wordt gescheiden voordat u het beseft. Het identificatieplaatje van uw huisdier bevat uw contactgegevens, zodat vreemden u snel kunnen identificeren en lokaliseren. Sommige eigenaren kiezen er ook voor om het woord “beloning” op het naamplaatje te zetten. Dit kan anderen aanmoedigen om uw huisdier terug te brengen als ze weten dat er een positieve prikkel achter zit. Zorg er wel voor dat u een redelijke beloning kunt geven voor de veilige terugkeer van uw huisdier.

Hondenpennings laten zien dat je huisdier geen zwerver is

De meeste mensen zullen weigeren om in de buurt van een zwerfdier te komen of ermee om te gaan. Zwerfdieren hebben over het algemeen geen externe identificatie, dus als uw huisdier geen hondenpenning heeft, kan het worden aangezien als een zwerfdier. Een dier met een identificatieplaatje en halsband, daarentegen, laat anderen weten dat het een huisdier is (een lid van iemands familie). Dit kan vreemden aanmoedigen om te stoppen en een huisdier te helpen om zo snel mogelijk weer thuis te komen.

Hondenpennings geven meer informatie

Heeft uw huisdier allergieën of een speciale aandoening die verzorging vereist? Helaas zijn onze huisdieren niet in staat om vreemden te vertellen over eventuele gezondheidsproblemen waar ze aan lijden wanneer ze worden gevonden. Een hondenpenning geeft aan reddingswerkers eventuele verwondingen, gezondheidsproblemen en handicaps van uw huisdier door, zodat zij voldoende zorg kunnen bieden tijdens de interactie met uw harige bestie. Dit omvat het aanraken van uw huisdier op veilige plaatsen op hun lichaam om te voorkomen dat verergering van eventuele fysieke omstandigheden of praten met hen met een kalmerende stem als uw huisdier is angstig rond vreemden. Uw huisdier zal veilig en gezond zijn zodra u gelokaliseerd bent.

Hondenpennings kunnen stijlvol zijn

Huisdiereigenaren kunnen kiezen uit een breed scala van gestileerde tags die het beste past bij de persoonlijkheid van hun huisdier. Veel van deze tags zijn ook redelijk geprijsd, afhankelijk van de stijl, kleur, en andere variabelen eigenaren kiezen. Het kiezen van een gestileerde hondenpenning is ook een leuke activiteit! Welke hondenpenning past het beste bij uw huisdier? Welke kleur past bij hun persoonlijkheid? Het kan even duren om de beste kleuren, vorm en stijl van de hondenpenning voor uw huisdier uit te zoeken, maar we beloven u dat het de tijd meer dan waard is. Een gestileerde hondenpenning maakt het ook gemakkelijk om een dier te identificeren als een huisdier, zodat vreemden meer geneigd zullen zijn om met hen om te gaan.

Tot slot

Hondenpennings zijn een geweldige manier om de veiligheid en het welzijn van uw huisdier te garanderen wanneer ze verloren raken. Samen met een microchip identificeren hondenpennings de naam van uw huisdier en waar het vandaan komt, zodat het veilig bij u thuiskomt met de hulp van vriendelijke vreemden. Daarom vieren we de National Pet ID Week om duizenden huisdiereigenaren te informeren over waarom hun huisdieren hondenpennings nodig hebben. We weten dat het verliezen van een huisdier een kwellende ervaring kan zijn voor gezinnen. Met een hondenpenning, zal een huisdier in staat zijn om een veilige weg terug naar huis te vinden naar hun dierbaren.