All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Cocept Store in Enschede

Kom eens langs bij Concept Store Enschede

Altijd al eens willen weten wat een concept store is? Kom dan eens langs bij concept Store Enschede en laat u inspireren door de nieuwste producten die wij in onze winkel hebben. In onze concept store vindt u namelijk de nieuwste producten die nog niet op de markt zijn gebracht maar die een eerste test fase doorgaan. Ontwerpers en fabrikanten leggen namelijk eerst de producten die ze grootschalig op de markt willen brengen bij verschillende concept stores. Op deze manier kunnen ze namelijk bekijken of een product aanslaat of niet. Op het moment dit het geval is wordt het product volledig op de markt gebracht en wordt het meestal in grote aantallen geproduceerd.

Wees er als eerste bij!

Ben jij dus die trendsetter die altijd de nieuwste gadgets en accessoires in huis wil hebben dan is de concept store in Enschede ideaal voor jou. Wij begrijpen namelijk als de beste dat als een product in de massa word verkocht dat het niet altijd meer leuk is om zo’n product te halen. Iedereen heeft het dan namelijk al in huis staan. Ben je dus op zoek naar een echt uniek item, kom dan zeker is een keertje bij ons langs! Wil je alvast weten wat wij allemaal te bieden hebben. Dan raden we je aan is een keertje bij ons op de website te gaan kijken. Hier vindt je namelijk al een sneakpreview van wat er allemaal in onze winkel te vinden is.

Waar zitten jullie?

In Enschede natuurlijk. De laatste jaren heeft deze stad zich namelijk ontwikkeld tot een waar winkelparadijs. Je vindt er héél véél verschillende winkels, maar slechts enkele concept stores. Kom dus is langs en laat je inspireren door al het mooie wat er op de markt gaat komen. Wees er snel bij, want voor je het weet heeft iedereen het in huis!