All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

De drie expertises van BTL

BTL staat voor een groene omgeving voor iedereen en in ieder aspect van het leven. Zo hebben zij bijvoorbeeld projecten in de zorg, het onderwijs en gewoon bij iemand in de tuin. Groen heeft overal meerwaarde en betekent overal iets anders. BTL heeft drie expertises waarin gewerkt wordt. In dit artikel lees je wat deze expertises zijn en wat ze precies inhouden. Voor meer informatie en voorbeelden van projecten kun je terecht op de website: BTL.nl.

1. Het advies van BTL

De eerste expertise van BTL ligt bij het advies. De medewerkers hebben veel kennis van bomen en groene architectuur in zowel de stad als natuurgebieden. In allerlei sectoren wordt advies gegeven over hoe je een groene omgeving kunt realiseren. Ook kunnen er bijvoobeeld strategieën voor groenbeleid worden opgsteld bij BTL.

2. De realisatie van BTL

Na het advies is het natuurlijk tijd om je idee te realiseren. De aanleg, constructie, beheer en onderhoud vallen onder deze expertise. Je omgeving wordt door ervaren medewerkers ingericht. En er wordt niet alleen gelet op het groen. Er wordt naar de hele omgeving van je project gekeken. Daarnaast ligt ook het beheer van je groene omgeving in de handen van BTL.

3. De bomendienst van BTL

De derde expertise van BTL is specifiek gericht op bomen. Er wordt advies gegeven en bomen worden verzorgd. Daarnaast heeft BTL veel ervaring met het bestrijden van ziektes in bomen. BTL weet hoe ze het beste uit bomen kunnen halen en dit draagt bij aan de waarde van de omgeving waarin ze staan. Zo komt jouw groene omgeving het beste uit de verf. Als je interesse hebt in de diensten van een of meer van deze expertises kun je terecht op de website.