All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

De vele voordelen van Lomi Lomi Massage

Stress is een van de grootste problemen van onze tijd. We leven in een maatschappij waarin alles snel moet en we altijd bereikbaar zijn. Dit kan leiden tot veel spanning in je systeem, wat zich uiteindelijk negatief uit in je gezondheid. Een massage kan dan heel goed helpen. Met Lomi Lomi massage wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam aangesproken, waardoor de balans herstelt en de spanning afneemt. Bij Massage salon Rotterdam kun je terecht voor massages naar wens!

Wat is een Lomi Lomi massage?

De massagetechniek van Lomi Lomi is gebaseerd op de oude Hawaiiaanse sjamanistische traditie en omvat strijkingen, cirkelvormige bewegingen en drukpunten. Dit komt overeen met een speciale energiestroom in uw lichaam en helpt het volledig te ontspannen. Bovendien stimuleren de verschillende aanrakingstechnieken zowel uw fysieke als mentale toestand, waardoor uw spieren zich diep kunnen ontspannen. Andere voordelen van deze vorm van massage zijn een verhoogde bloedsomloop en een verbeterde flexibiliteit, evenals een betere beweeglijkheid van de gewrichten. Het vrijkomen van gifstoffen uit uw lichaam leidt ook tot een betere algemene gezondheidstoestand

Verschillende manieren

U kunt kiezen tussen zachte of intensieve massages, afhankelijk van wat op dat moment het beste bij u en uw behoeften past. Een sessie duurt meestal 1 tot 2 uur, zodat u ruim de tijd heeft om echt alles te ervaren deze massagetechniek te bieden heeft.

Al met al kan Lomi Lomi massage een uitstekende manier zijn om stress en spanning in uw lichaam te verminderen en een diep gevoel van ontspanning te ervaren. Het is belangrijk om een professionele behandelaar te raadplegen die is opgeleid in deze vorm van massage, omdat het speciale vaardigheden en kennis vereist voor de beste resultaten. Met de juiste begeleiding kunt u genieten van de vele voordelen van deze traditionele Hawaïaanse geneeswijze.