All seasons spinning
Image default
Alarmsysteem

Een draadloze camerabewaking aanschaffen

Ga je een IP-camera voor buiten aanschaffen? Dan zijn er een aantal factoren die van belang zijn bij het kiezen van de juiste draadloze camerabewaking voor buiten. De eerste vraag die je moet stellen is waar je de bewakingscamera’s wilt ophangen. Zo zijn er beveiligingscamera’s die op een beugel zijn bevestigd, deze steken verder uit en zijn daardoor makkelijker vast te houden of te raken met bijvoorbeeld een stok en daardoor gevoeliger om kapot te maken of beschadigd te raken.

Plaats van de draadloze camerabewaking

Ook is de plaats waar je de bewakingscamera plaatst van belang. Een draadloze camerabewaking voor buiten is in principe tegen alle weersomstandigheden bestand, maar het is wel verstandig om er over na te denken. Want de grootte van de kappen aan de bovenzijde van een bewakingscamera kunnen verschillen. Hangt een draadloze camerabewaking onder een portaal of carport heb je minder groot kapje nodig dan dat deze in de vrije buitenlucht hangt. Daarnaast kun je het beste ervoor zorgen dat de draadloze camerabewaking uit de wind hangen, want dan heb je bij regen minder kans dat de regendruppels op het glas van de camera komen. Daarnaast is de keuze omtrent infraroodlicht van belang. Infraroodverlichting wordt gebruikt om ‘s nachts beelden te kunnen waarnemen, de IP camera’s voor buiten hebben verschillende afstanden in infrarood licht. Als laatste is van belang of je wilt dat de draadloze camerabewaking automatisch kan scherp stellen. Dit is handig als draadloze camerabewaking op een moeilijk toegankelijke plaats hangt. Ook bevatten deze vaak een  automatische zoomlens waardoor je makkelijk kan in en uitzoomen op de opgenomen beelden zonder de kijkhoek wijzigen.

Kies de beste draadloze camerabewaking voor buiten uit

Ga je draadloze camerabewaking aanschaffen? Kies dan zeker een beveiligingssysteem met IP-camera’s die geschikt zijn voor binnen en buiten. Met deze draadloze camerabewakings ben je verzekerd van de beste haarscherpe camerabeelden, makkelijk bediening en installatie en optimale beveiliging van jouw woning.

Related posts

Nieuwste IP camera’s

Camera beveiliging Rotterdam zorgt voor een veilig gevoel

Beveilig je pand met camerabewaking Rotterdam