All seasons spinning
Image default
Auto’s en Motoren

Theoriecursus Gouda van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag je CBR certificaat

Wie wil er nou niet zonder al te veel te hoeven zwoegen en zweten zijn auto theorie examen bij het CBR halen? Gelijk Geslaagd biedt briljante theoriecursussen aan waarbij je binnen 1 dag wordt voorbereid op het theorie examen. Wij geven de theoriecursus op verschillende locaties, waaronder theoriecursus Gouda. Theoriecursus Gouda is ideaal als je in Gouda of omstreken woont, zoals Waddinxveen, Boskoop of Moordrecht.  

Theorieles en examen op dezelfde dag

De theoriecursus van Gelijk Geslaagd is een cursus waarbij je in de ochtend alles leert voor het theorie examen en in de middag het theorie examen bij het CBR aflegt. Wanneer je onze cursus volgt ben je dus binnen 1 dag geslaagd! Onze theoriecursus is voor iedereen geschikt. Heb je concentratieproblemen, faalangst, ADHD of vindt je de Nederlandse taal moeilijk? Ook dan is onze theoriecursus prima te volgen voor je. Tijdens onze cursus krijg je les van een docent die goed opgeleid is en op een rustige en makkelijk te begrijpen manier les geeft. Tijdens de cursus oefenen we met echte examens van het CBR. Hierdoor raak je al gewend met de vraagstelling van het echte examen wat je later op de dag bij het CBR gaat afleggen. Wanneer je je inschrijft voor de theoriecursus van Gelijk Geslaagd regelen wij van A tot Z alles voor je, zoals het cursusmateriaal, koffie en thee, de lunch, het vervoer naar het CBR en je inschrijving bij het CBR. Je hoeft zelf alleen maar te zorgen voor een geldig legitimatiebewijs. Dit heb je nodig bij het CBR om examen te mogen doen.

Auto theoriecursus volgen in Katwijk? Schrijf je in!

Woon je vlakbij het strand in het mooie Katwijk? Dan kan je je inschrijven voor de theoriecursus Katwijk. Inschrijven voor de cursus is eenvoudig via onze site. Op de site staan alle locaties waar wij de cursussen geven samen met de cursusdata. Kies je locatie en dag en schrijf je in. Je krijgt van ons een bevestigingsmail met de nodige informatie, waaronder de aanvangstijd en de locatie waar je heen moet. Met Gelijk Geslaagd slaag jij ook binnen 1 dag!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/