All seasons spinning
Image default
Auto’s en Motoren

Chiptuning Den Haag

Wat is ECU Remapping of Chiptuning?

In eenvoudige bewoordingen, auto-remapping, ook wel ECU-tuning of Chiptuning genoemd, is waar de instellingen van een auto worden aangepast en aangepast op basis van de voorkeuren van de eigenaar. Met een computer bij de hand kan de eigenaar aanpassen hoe de motor precies werkt en precies dicteren wat ze uit de auto halen. Dit moet uiteraard binnen de wettelijke beperkingen blijven.

Vermogenstoename – Een van de meest voorkomende wijzigingen bij het opnieuw toewijzen van de ECU is het vergroten van het vermogen van de motor. Hierdoor kan de bestuurder veel sneller accelereren, met een toename van 0-60 en algemene topsnelheden. Dit zal over het algemeen het brandstofverbruik verhogen als gevolg van een merkbare toename van het vermogen.

Verhoogd reactievermogen – hoewel snelheid en kracht een veelvoorkomend motief zijn voor ECU-remapping. Sommige bestuurders profiteren van het wijzigen van de instellingen om een ​​beter brandstofverbruik mogelijk te maken. Dit komt doordat de chauffeurs in staat zijn om het aantal versnellingswisselingen dat nodig is om in te halen te verminderen en om andere rijsituaties uit te voeren die koppel en pk’s vereisen.

Viezu gebruikt een reeks ECU-afstemmingssoftware om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke aangepaste remap voor u en uw voertuig maken, die allemaal intern op onze dyno worden ontwikkeld. Onze ECU-chipbestanden zijn op maat geschreven voor de exacte behoeften van onze klant, wat betekent dat ze niet alleen een generiek tuningbestand zijn, maar echt op maat zijn gemaakt voor u, uw auto en, belangrijker nog, de rijervaring die u wilt.

We zijn zo zeker van onze motor-remaps dat ze worden geleverd met een 30 dagen, geen gezeur, geld-terug-garantie. Bij Chiptuning Den Haag kan dat allemaal.

Chiptuning Den Haag

Wanneer chiptuning wordt uitgevoerd, veranderen de indicaties van verschillende motoren anders. De motoren van bepaalde fabrikanten maken het mogelijk om de motorparameters aanzienlijk te wijzigen, terwijl de motoren van andere fabrikanten slechts in geringe mate. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, zullen onze specialisten, die professionals zijn in hun vakgebied, een objectieve analyse van uw automotor uitvoeren, waardoor we uw vraag “Wat gaat het kosten?” vol vertrouwen en nauwkeurig kunnen beantwoorden. Onze servicemedewerkers demonstreren met veel plezier hun kunnen en bieden een betaalbare prijs! Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij Tuning Center.

https://tuning-center.nl

Related posts

Theoriecursus Gouda van Gelijk Geslaagd, binnen 1 dag je CBR certificaat

Autorijschool Utrecht

Snel en gemakkelijk je auto verkopen