All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Kies voor dakdekkersbedrijf De Dakmakers voor goed dakonderhoud

Wanneer u een goed onderhouden dak wilt hebben is het aan te raden uw dak regelmatig te laten onderhouden door een dakdekkersbedrijf. Voor goed en professioneel dakonderhoud kunt u terecht bij De Dakmakers. De Dakmakers is een dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn en is werkzaam in ’t Groene Hart, de Randstad en ver daarbuiten. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar, waardoor wij zeer ruime ervaring hebben met alles wat met daken te maken heeft.
Waarom is het aan te raden om een dak goed te laten onderhouden? Elk dak heeft best veel te verduren door de verschillende weersomstandigheden die wij in Nederland hebben. Van warmte tot fikse kou en van droogte tot veel regenval, uw dak wordt hierdoor flink op de proef gesteld. Schade aan een dak ontstaat vaak geleidelijk. Omdat niemand natuurlijk dagelijks op het dak van zijn huis staat wordt kleine schade vaak niet opgemerkt. Kleine schade wordt uiteindelijk grote schade wanneer er niks aan gedaan wordt. Grote schade betekend ook dat de rekening na het maken van de schade groter zal zijn. De Dakmakers komt daarom graag uw dak periodiek inspecteren. Door een ervaren en goed opgeleide dakdekker wordt uw dak grondig geïnspecteerd op verstoppingen, lekkages, houtrot en scheurtjes. Wanneer er schade aan het dak is gelokaliseerd wordt deze direct door de dakdekker gerepareerd.

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze dakservice

Is het flink aan het stormen of onweren en heeft uw dak door dit heftige weer schade opgelopen? Bel dan direct De Dakmakers! Wij hebben bij De Dakmakers een dakservice waarbij wij 24 uur per dag en 7 dagen per week gebeld kunnen worden en meteen voor u klaar staan om de schade te komen repareren. Noodweer houdt zich namelijk niet aan kantoortijden. En niets zo vervelend als midden in de nacht met een lekkage zitten waar op dat moment niks aan gedaan kan worden. Daarom vinden wij het belangrijk deze service te bieden en u op elk tijdstip van de dag te kunnen komen helpen!

https://www.dakmakers.nl/