All seasons spinning
Image default
Gezondheid

Een hoortoestel kopen op de website of in de winkel

Wanneer je te maken hebt met een slecht gehoor dan ga je misschien wel een hoortoestel kopen. Het kopen van een hoortoestel kan je veel uitkomst bieden en je weet niet wat je meemaakt wanneer je deze in je oren stopt. Je hebt misschien al tijden last van een slecht gehoor en wilt maar niet aan een hoortoestel beginnen, maar uiteindelijk is het toch nodig en ga je een hoortoestel kopen. Er worden eerst een aantal testen met je gedaan om te kijken wat voor soort toestel je voor in je oren nodig hebt. Iedereen heeft namelijk een ander model nodig. Dat is geheel afhankelijk van je oren en de status van je gehoor. Heb je een heel slecht gehoor, dan heb je een ander model en strekte van het toestel nodig, dan wanneer je een gehoor hebt dat nog niet heel erg is aangetast. 

Website

Een hoortoestel kopen kan je doen op de website, maar er wordt wel aangeraden om de tets even in de winkel te doen en daar het toestel ook te passen. Het is toch iets wat voor een langere tijd in je oor moet zitten en dat moet wel goed passen en aansluiten op je oren. Wat uiteraard wel kan is dat je het toestel gaat passen in de winkel en vervolgens op de website besteld. Eerst kies je bij het bestellen van het toestel uit het niveau van service. Daarin kan je drie diverse keuzes maken. Een van de keuzes is een hoortest en een instelling van het toestel. 

Service

Daarnaast kan je bij een hoortoestel kopen kiezen uit 2 andere opties voor de service. Je kunt kiezen uit een test met een instelling en 2 bijstellingen of met 5 bijstellingen. Hier betaal je dan wel een extra bedrag van 90 of 219 euro extra voor, maar geeft je wel meer zekerheid. Mocht je dan een keer een verandering willen in het toestel dan kan je naar een specialist.