All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Een nieuw huisnummer of naambordje nodig? Ga snel naar de Naamborden Specialist!

De Naamborden Specialist is misschien wel de meest veelzijdige naamplaten shop van Nederland. Zomaar een greep uit het assortiment:

–        vlak messing naamplaatje;
–        engelse naamplaat;
–        glazen naambord met een achter- of voorplaat van RVS;
–        doorzichtige naamplaat van perspex inclusief huisnummer op een gekleurd vlak;
–        naambord gemaakt van leisteen;
–        emaille naamplaatje.

Naamborden gemaakt van verschillende steensoorten

Een serie borden waar wij van gecharmeerd zijn: natuurstenen platen. Ze worden van verschillende soorten steen gemaakt, waaronder Belgisch hardsteen en graniet. Graniet – een zuur stollingsgesteente – bestaat voor een groot deel uit kwarts, veldspaten en mica’s. Naast deze drie mineralen komt amfibool ook voor in graniet. Belgisch natuurstenen borden hebben een stoere uitstraling. Ze zijn er in allerlei modellen en maten. Qua structuur is ieder bord 100% uniek. Voorbeelden van lettertypes die gebruikt worden, zijn Bernhard Modern en Goudy Regular. Wat de bevestiging betreft, geeft de Naamborden Specialist drie mogelijkheden: blind, geen, lijm. Kies je voor lijm? Voor € 4,95 extra krijg je die erbij geleverd door de Naamborden Specialist. Zwart en wit zijn de vaste kleuren van de naam- en huisnummerplaten van Belgisch natuursteen. De granieten plaatjes hebben een zwarte tint. De tekst is grijzig.

Wil jij een naambord van natuursteen bij de voordeur? Bestellen gaat super snel en eenvoudig. Ga naar www.denaambordenspecialist.nl. Klik bij de categorieën op natuursteen en er verschijnen allemaal foto’s van stenen naamplaten. Klik vervolgens op de foto van het bord dat jou het meest aanspreekt. Je ziet weer een paar foto’s en die maken duidelijk dat er per bord allemaal mogelijkheden zijn. De plek van de naam en het huisnummer, het lettertype en de grootte ervan, de uitlijning: je mag het allemaal zelf bepalen. Kom je er niet helemaal uit of heb je een of meerdere vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van de Naamborden Specialist. Op de site staat een contactformulier. Bellen en mailen mag zeker ook. Gebruik dan:072-8888636 en info @denaambordenspecialist.nl.

https://www.denaambordenspecialist.nl/

Related posts

Oplossingen in veiligheid

Een Belastingboekhouder Vinden

Plastic flessen voor vloeistoffen