All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Een speciale Vespa Sprint S weten te vinden

Wil je niet een scooter zoals alle anderen? Dan kies je voor de Vespa Sprint S Nardo Grey custom. Dat je dan een scooter krijgt in een kleur die je nog niet vaak ziet, is in ieder geval alvast een goed punt. Daarnaast kan je hem ook customizen. Dit betekent dus dat je de mogelijkheid hebt om allerlei persoonlijke wensen en eisen door te voeren. Wat je daarmee realiseert, is dat je een scooter krijgt die helemaal is zoals jij dat wenst. Waarmee je ook het plezier met deze scooter flink groter maakt.

Een andere optie dan kopen

Een belangrijk voordeel dat je hebt als je voor de Nardo Grey Custom kiest, is dat je niet per definitie aan een grote investering vast hoeft te zitten. Je kan namelijk gemakkelijk een Vespa brommer leasen. Dat doe je dan voor 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Daardoor wordt het wel ineens een flink stuk beter mogelijk om aan de scooter te komen. Je kan namelijk het bedrag dat je per maand kwijt bent wel heel laag maken op deze manier. Voor mensen met een kleiner budget biedt dit natuurlijk wel allerlei leuke mogelijkheden.

Het aanpassen van de verlichting

Ook wanneer je leaset, is het mogelijk om allerlei zaken aan te passen naar je eigen smaak. Dit is juist het voordeel van custom. Om die reden kan je dus de Vespa Sprint S bijvoorbeeld voorzien van andere verlichting. Het is in ieder geval aantrekkelijk om te bekijken wat de mogelijkheden met led zijn. Daarnaast is het leuk om te kijken welk effect smoked biedt wanneer dit op de verlichting toepast. Je maakt de lampen daarmee troebel om te zien, zonder dat ze hun straling verliezen. Dat is wel heel leuk om toe te laten passen.

Veel meer zwart kiezen

Een leuke aanpassing die je kan doen is bijvoorbeeld de onderdelen in een zwarte tint kiezen. Dit kan je dan doen ter vervanging van de chromen onderdelen. Op die manier kan je de combinatie met nardo grey op een hele andere manier tot uiting brengen. Met als gevolg dat je dus een scooter hebt, die er sterk anders uitziet en ook echt opvalt. Dat maakt het juist ook leuk. Het is zeker aan te raden om je hier eens in te verdiepen. Op die manier kan je allerlei leuke veranderingen doorvoeren die mooi tot uiting komen.

Elementen die anders kunnen

Er zijn allerlei elementen die net even anders kunnen. Dat is ook leuk, want op die manier kan je zelfs ten opzichte van anderen die deze zelfde Vespa Sprint S hebben nog een ander model hebben. Denk bijvoorbeeld aan een custom zadel. Denk ook aan de manier waarop je voor een groter windscherm kan kiezen. En als het dan al groter wordt, kies je dan voor een blank of een smoked tint? De verschillen in de look van je scooter kunnen best groot zijn door deze keuzes. Daardoor kan je er wel echt iets bijzonders van maken.

De opties allemaal langslopen

Om er het maximale uit te halen, is het slim om niet alles zelf te willen bepalen. Het is namelijk goed om er echte kenners bij te halen. Dat kan je doen door bijvoorbeeld met Fast & Furious te werken. Alle opties die je kiest, kan je gewoon in je lease meenemen. Daardoor is het dus ook slim om van de kennis van de specialisten gebruik te maken. Zo zorg je dat je echt alles uit de mogelijkheden van de scooter haalt. Het is goed om te weten wat er kan en de specialist helpt je daarbij.