All seasons spinning
Image default
Electronica en Computers

Optimale veiligheid met een cameramast

Heeft u een bedrijventerrein of parkeerplaats en wilt u die graag beveiligen tegen onbevoegden? Dan is camerabewaking een goed idee. Hiermee schrikt u inbrekers en vandalen af en is er bij diefstal een grotere kans om de dieven te pakken. Bovendien kunt u door camerabewaking zelf snel ingrijpen wanneer er illegale dingen gebeuren. Zo kunt u de politie bellen of uw eigen beveiligers op de hoogte brengen van de situatie. Hierdoor kunnen heel wat problemen voorkomen worden. Voor goede camerabeelden is er natuurlijk wel goede apparatuur nodig. Niet alleen de camera’s zijn hierbij van belang; de cameramast verdient ook aandacht. Deze moet de juiste hoogte hebben en een kantelbare cameramast kan handig zijn.

Ontdek de mogelijkheden

Met een cameramast beveiligt u uw terrein extra goed, zeker als deze van hoogwaardige kwaliteit is. Europmast B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kantelbare masten. Iedere degelijk thermisch verzinkte cameramast van dit bedrijf kan direct voorzien worden van camera’s en andere apparatuur. De kantelbare mast is erg gebruiksvriendelijk, want hij kan door één persoon omgeklapt worden, waardoor camera-aanpassingen snel kunnen worden uitgevoerd. Bovendien zijn de masten verkrijgbaar in diverse hoogtes en kunnen ze voorzien worden van allerlei accessoires. Denk hierbij onder andere aan inklimbeveiliging en stabilisatieplaten.

Licht zorgt voor extra veiligheid

Naast een cameramast kunt u bij Europmast B.V. ook terecht voor lichtmasten. Hiermee maakt u uw terrein extra veilig. Inbrekers staan immers niet graag in de schijnwerpers. Daarnaast zorgt licht er ook voor dat uw medewerkers veilig uw op uw terrein kunnen rondlopen, ook wanneer het donker is. Zeker in de wintermaanden is dit erg handig. De masten zijn kantelbaar, waardoor de lichtapparatuur, indien nodig, eenvoudig te repareren of te vervangen is. Ook het schoonmaken gaat zo een stuk gemakkelijker. U heeft geen kostbare hoogwerkers en dure onderhoudscontracten nodig. Dat werkt wel zo efficiënt.

https://europmast.nl/