All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Scriptium begint met tentamentrainingen

Nieuw! Tentamentraining van Scriptium

Scriptium, het online platform voor studie- en afstudeerhulp, is nu naast de scriptiebegeleiding begonnen met het verzorgen van excellente studiebegeleiding voor studenten die worstelen met het behalen van moeilijke tentamens of herkansingen. Volg bij ons een één-op-ééntraining of een tentamentraining in groepsverband en bereid jezelf ultiem voor op dat tentamen. We hebben de expertise van onze academische specialisten gebundeld en bieden nu trainingen voor verschillende opleidingen en vakken aan studenten die niet langer alleen willen worstelen met onbedwingbare bergen tentamenstof.

 

Hoe werkt het?

Bezoek om te beginnen onze website. Naast informatie over de werkwijzen en voorwaarden, kun je daar zelf ontdekken of er een tentamentraining beschikbaar is voor jouw specifiek vak, leerjaar en tentamen. Schrijf je dan in voor een groepstraining op een vast tijdstip en een vaste datum, of spreek met een tentamentrainer af om een privétraining te houden op een tijdstip van jouw voorkeur. Zo kun je dus een tentamentraining volgen op elk moment van de week. Je zit niet vast aan kantooruren of het afhuren van een leslokaal. Onze trainingen zijn namelijk digitaal.

 

Digitale training

Hoe werkt dat dan, zo’n digitale tentamentraining? Jij en de trainer, en eventueel je trainingsgenoten, leggen contact via Skype. Vervolgens gebruiken we de video- en audiofeed om contact te leggen en gebruiken we een internetverbinding voor het delen van documenten en informatiebronnen. Het is net alsof de trainer bij jou in de kamer staat. Vergeet niet dat de prijs van de tentamentraining lager is omdat we geen leslokaal hoeven af te huren. Stel jouw persoonlijke vragen en ontvang persoonlijke tentamentraining vanuit je eigen huis of kamer. 

 

https://www.scriptium.nl/