All seasons spinning
Image default
Electronica en Computers

Bij NuCall draait het om de beste bereikbaarheid van jouw bedrijf

Het bereikbaar zijn voor je collega’s en natuurlijk je klanten is uiterst belangrijk en dat is waar NuCall je bij kan gaan helpen. Met 5 belangrijke kernwaarden onderscheiden zij zich van de concurrent en zorgen zij ervoor dat jij altijd de meest recente technologieën en innovaties binnen je bedrijf hebt geïntegreerd. JE zult nooit achterlopen op de concurrent met de kennis en ervaring  van de medewerkers van NuCall. De kernwaarden waar zij zich mee onderscheiden zijn de volgende: direct, integer, resultaatgericht, enthousiast, commitment. Onderstaand volgt een uitleg over alle kernwaarden. Dit is zo belangrijk voor NuCall, omdat hierin goed te zien is wat zij voor jouw bedrijf kunne betekenen. Je weet direct wat je aan hen hebt wanneer je met hen in zee gaat voor het verbeteren van je communicatie. Ga naar www.nucall.nl voor meer informatie.

Direct en integer

Bij de kernwaarde ‘direct’ gaat het NuCall om een open en eerlijke communicatie met de klanten. Je moet als bedrijf niet willen dat een klant allemaal diverse wegen moet bewandelen om de juiste persoon aan de telefoon te krijgen. Afspeelbandjes of keuzemenu’s die doorgaan totdat je erbij neervalt zijn nu verleden tijd. Ook zijn de lange wachtrijen niet meer belangrijk, want de technieken die NuCall gebruikt zorgen ervoor dat dit niet meer nodig is. Je hebt namelijk direct contact met de supportafdeling en die zal je direct doorzetten naar de juiste persoon binnen het bedrijf. Onder de kernwaarde integer valt het bewustzijn van het werken met gegevens die van vertrouwelijke aard zijn. Maar daarnaast ook het actief bouwen aan een relatie met de klanten , maar ook met de collega’s en de leveranciers waarmee wordt gewerkt.

Resultaatgericht en enthousiast

NuCall is ook onwijs resultaatgericht. Er wordt alleen maar gericht op wat wil de klant? En daar wordt alsmaar op ingespeeld. Daarnaast is men zich bewust van de prioriteiten en de doelstellingen binnen de organisatie waar het werk voor wordt verricht en kunne daarom goed meebuigen met de missie en visie van dit bedrijf. Als enthousiast bedrijf gaan zij snel voor je aan de slag en zijn gedreven in het warm houden van alle contacten.