All seasons spinning
Image default
Electronica en Computers

Onafhankelijk ICT-advies van een ervaren specialist

Om er zeker van te zijn dat alle licenties voor software gebruik voldoen aan de huidige wetgeving kunt u onafhankelijk ICT-advies inwinnen bij OnnIT. Zodra u het licentiebeheer voor uw onderneming of bedrijf uit handen geeft en overlaat aan dit adviesbureau bent u verzekerd van specialistische kennis en adviezen omtrent uw licentiepositie. U kunt zelfs een onderzoek laten uitvoeren, waardoor u precies weet of alle licenties op orde zijn en u geen onbevoegd gebruikmaakt van licenties die niet in eigen beheer zijn. Ook voorkomt u dat derden hier gebruik van kunnen maken, zonder dat ze hier rechten toe hebben. Besteed uw licentiebeheer uit aan OnnIT en u bent verzekerd van legaal gebruik van uiteenlopende software voor uw onderneming.

Upgrade de infrastructuur van uw bedrijf

Om uw infrastructuur te verbeteren of te vervangen, zult u eerst inzicht moeten krijgen in de technische eisen en de bijkomstige kosten van uw licentiebeheer. U kunt hierover specialistisch onafhankelijk ICT-advies inwinnen bij OnnIT. Hun deskundige team heeft jarenlange ervaring in het adviseren van uiteenlopende bedrijven en organisaties bij het vinden en implementeren van effectieve software contracten. Waar u door de bomen het bos wellicht niet meer ziet, kan deze specialist heel snel en besluitvaardig de juiste soft- of hardware voor u kiezen. Dit zal volledig afgestemd zijn op uw verwachtingen en wensen voor de groei van uw onderneming, zonder dat u hier onnodige risico’s mee neemt. U wilt immers vermijden dat u over licenties beschikt, welke u eigenlijk niet zou mogen inzetten.

Vraag advies op maat aan

Als u onafhankelijk ICT-advies inwint bij de medewerkers van deze specialist bent u verzekerd van effectieve software en een volledige analyse van het functioneel ontwerp. Uw onderneming kan zich op deze manier ontwikkelen, zonder bezorgd te hoeven zijn over eventuele incompliance met huidige wetgeving. Het uitbesteden van licentiebeheer biedt u zeker voldoende voordelen. U behoudt meer tijd en ruimte om met andere zaken bezig te zijn, zonder dat u zich voortdurend in de wetmatige kant van uw dienstverlening hoeft te verdiepen.