All seasons spinning
Image default
Verbouwen

Hovenier Veenendaal kan hét verschil voor u maken

Voordat u op zoek gaat naar een professionele hovenier in Veenendaal om uw tuinideeën tot leven te brengen, is het de moeite waard om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en wat een hovenier precies voor u kan betekenen.

Hovenier Veenendaal biedt een scala van diensten

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats, hovenier in Veenendaal kan een grote steun zijn als u bijvoorbeeld belang hebt bij woningverbetering. Gedurende vele jaren waren we heel blij met een mooi stukje gras, een barbecue en hier en daar een mooie boom of struik. Maar de aspiraties van de huidige huiseigenaar zijn veranderd en veel mensen wonen op kleinere percelen waardoor de mogelijkheden wat beperkter zijn. Een veel voorkomende misvatting over hoveniers is dat ze alleen grote projecten aannemen, een tuinontwerp maken en uitvoeren. Niet Hoveniersbedrijf v.d. Kraats. Zij zijn breed georiënteerd en bieden een scala van diensten aan.

Wat doen zij zoal?

Het ontwerp is een stap in de vele diensten. Voor het ontwerp worden ideeën verzameld en plannen gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Waarbij rekening wordt gehouden met de bestaande voorwaarden en de manier waarop aanvullende elementen kunnen worden toegevoegd. Als de plannen eenmaal zijn goedgekeurd kan er tot uitvoering worden overgegaan waarbij de materialen en overige benodigdheden door de hovenier zullen worden verzorgd. Ook keerwanden, afwateringssystemen, bestrating, opritten, patio’s, veranda’s, verhoogde plantbedden en meer kunnen zo gewenst behoren tot de uit te voeren werkzaamheden.

 

Ongediertebestrijding

Een andere veel voorkomende taak van een hovenier is de toepassing van pesticiden en onkruidverdelgers om insecten, onkruid uit te roeien.

Tips

Wanneer het project klaar is, kan uw hovenier professioneel advies en tips geven voor het onderhoud van uw tuin. Elk element is anders en vereist een specifieke vorm van zorg. Het onderhoud van de tuin omvat het verzorgen en onderhouden van de visuele aantrekkingskracht en de gezondheid van de tuin door middel van taken als maaien, snoeien, bemesten, het planten van seizoensbloemen. Ook dit kan voor u geregeld worden. Dit kan op eenmalige basis maar ook op continue basis.

 

Neem voor het onderhoud, herinrichten of ontwerpen van uw tuin contact op met Hoveniersbedrijf v.d. Kraats die regelmatig onderhoudstaken uitvoert en kleine ad-hoc projecten aanpakt.