All seasons spinning
Image default
Verbouwen

Kosten voor een verhuisbedrijf in West-Brabant

Een verhuisbedrijf inhuren is erg makkelijk. Je hoeft zelf niet te sjouwen of een grote verhuiswagen te huren maar daar betaal je natuurlijk wel een prijs voor. Maar waar betaal je nu precies voor? een verhuisbedrijf biedt meerdere diensten en er kunnen verschillende extra kosten bijkomen. In dit artikel worden de kosten duidelijk uiteengezet zodat je een goede vergelijking kunt maken tussen verschillende offertes.

Standaardkosten bij het inhuren van een verhuisbedrijf

Verhuisbedrijven rekenen grofweg dezelfde kosten voor de inzet van één of meerdere professionele verhuizers, het transport en eventueel een inpakservice. Bij een uurprijs moet je denken aan €40,- tot €65,- per uur. Bij bepaalde diensten, zoals het huren van een verhuislift of het demonteren van meubels kom je aan de bovengrens van het uurtarief. Een andere kostenpost kan de soort verhuiswagen zijn die je nodig hebt. Bij een grote verhuizing is een bakwagen of vrachtwagen nodig en dat kan tot €10,- per uur schelen.

Extra diensten om rekening mee te houden

Je wilt dat je verhuizing zo soepel mogelijk verloopt en daarom kunnen een aantal extra verhuisdiensten een aantrekkelijke optie zijn. Het opslaan van je inboedel bijvoorbeeld. Wanneer je eerst nog wilt klussen in je nieuwe woning, werkt het lekkerder wanneer je spullen veilig in een nabije opslag in Roosendaal of Bergen op Zoom staan. Voor opslag in Bergen op Zoom of elders in de regio betaal je ongeveer €100,- voor een opslagruimte van 30 vierkante meter. Controleer altijd wel of je spullen in een verwarmde en geïsoleerde ruimte worden opgeslagen.

Een andere, zij het minder frequent, is een piano verhuisservice. Vanwege de unieke afmetingen worden hier aparte kosten voor gerekend en soms is er een verhuislift nodig. Andere handige diensten zijn een in- en uitpakservice, de montage- demontagedienst en de inzet van meerdere verhuizers. Al deze diensten zorgen ervoor dat jouw verhuizing snel, soepel en stressvrij verloopt!