All seasons spinning
Image default
Internet marketing

Hoe ontwerp je een Instagram-pagina in een consistente stijl?

best books on sales and marketing

Volgens een nieuw rapport van BlogLovin is Instagram het meest effectieve platform om het publiek aan te spreken, met 60% van de 2500 ondervraagde opinieleiders. En volgens Brand Analytics had Instagram in januari 2018 bijna 15 miljoen actieve bijdragers.

Instagram heeft een enorme impact op ons leven en bedrijf, en vandaag is het moeilijk om een ​​merk voor te stellen dat niet op dit sociale netwerk zou staan. Een visueel mooie Insta-pagina is niet langer alleen een manier om op te vallen, maar een noodzaak. Daarom zullen we je nu vertellen hoe je een Instagram-pagina in dezelfde stijl kunt ontwerpen.

Toneelfoto’s, sterke retouchering, filters die de werkelijkheid vervormen, verliezen terrein. Kijk maar eens naar Instagram Vogue om dit te zien.

Hun foto’s tonen blauwe plekken onder de ogen, verschillende soorten uiterlijk en vormen, sproeten en huidproblemen. De wereld beweegt zich af van de glanzende perceptie van uiterlijk, en dat is prima. De verfijning van de foto’s maakt plaats voor eenvoud, het gevoel van een levend kader en emoties.

Gewone verhalen zijn al saai geworden voor veeleisende gebruikers, en anno 2019 worden verhalen een apart soort kunst: dergelijke verhalen kunnen in verschillende toepassingen worden gemaakt, waarover we later zullen praten.

Door de snelle ontwikkeling van AR- en VR-technologieën is de belangstelling voor 3D-graphics in 2019 aanzienlijk toegenomen.

Het aanvullen van foto’s met illustraties en verschillende handgetekende afbeeldingen wordt steeds relevanter. Ik wil dergelijke accounts bekijken, het is interessant om ernaar te kijken. Deze trend is vooral populair in de mode- en schoonheidsindustrie.

De esthetiek van de jaren 90 wordt in 2019 vervangen door kitsch, of zoals het ook wel de “camp” -stijl wordt genoemd. Kitsch wint aan populariteit in alles, van kunst tot kleding en interieurontwerp.

Hoe een Instagram-header te stylen

De profielkop is het eerste dat een persoon ziet wanneer ze uw pagina bezoeken. Bovendien helpt deze informatie om u te vinden op zoek, wat betekent dat het nieuwe abonnees kan aantrekken. Daarom is het erg belangrijk om de tijd te nemen en een header correct te ontwerpen op Instagram.

Bijnaam

Kies de eenvoudigste bijnaam zodat gebruikers u gemakkelijk kunnen vinden bij het zoeken. Als u al een pagina heeft, en de bijnaam lijkt te ingewikkeld, wijzig deze dan zodat het zoekwoord blijft staan, maar de naam is gemakkelijker te lezen.

Profiel omschrijving

Hier heb je maar liefst 150 karakters om de interesse van een potentiële abonnee te maximaliseren. De beschrijving hangt sterk af van het type activiteit, maar hier zijn enkele algemene tips: 

Schrijf in de taal die uw doelgroep gebruikt. Geef aan hoe u contact met u kunt opnemen: telefoon, instant messengers, e-mail. Voeg een aanbieding toe. Bied bijvoorbeeld een gratis geschenk of korting aan nieuwe abonnees. Geef links naar de site of andere accounts.

Hoogtepunten

Instagram evolueert voortdurend en vandaag is er nog een ding toegevoegd aan het ontwerp van de profielkop: opgeslagen verhalen of hoogtepunten. Deze verhalen zijn altijd in zicht – wat betekent dat het voor abonnees gemakkelijk zal zijn om ze te vinden en te bekijken.

  • Catalogus van goederen of diensten;
  • Presentatie: u kunt vertellen over uzelf, uw producten, belangrijke evenementen, enz .;
  • Antwoorden op vragen;
  • Klanten-reviews.

Het is belangrijk dat Highlights worden gecombineerd met het visuele ontwerp van het account, en hun naam legt duidelijk uit wat de persoon zal vinden als hij deze map opent….

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

affiliate marketing on instagram marketing book

https://marketingbook.shop/