All seasons spinning
Image default
Bedrijven

ICT opleiding volg je bij een erkend opleidingsinstituut

Een opleiding van TailoriT

Je blijven ontwikkelen is in deze tijd belangrijker dan ooit. Ook de behoefte hieraan is gestegen omdat het bedrijfsleven erom vraagt, maar ook omdat wij zelf de waarde hiervan steeds meer gaan inzien. In bepaalde vakken is het continue trainen echter al decennia heel normaal. Het gaat in dit geval om bijvoorbeeld beroepen die te maken hebben met een constant vernieuwende technologie, zoals de IT-sector. In deze branche is jezelf blijven ontwikkelen een noodzaak om bij te blijven en niet achter de feiten (nieuwe veranderingen) aan te blijven lopen. In deze branche is certificeren ook erg belangrijk en waardevol voor jouw c.v. Hier raakt men nooit uitgeleerd!

Certificeringen

TailoriT is van oudsher een opleidingsinstituut waar men de belangrijke IT certificeringen kan behalen. Zo bieden zij certificeringen voor Microsoft, Cisco, Vmware en Linux. Deze systemen eisen deze certificeringen zodat de gebruikers gegarandeerd op de hoogte zijn én blijven van nieuwe technieken. Naast deze certificeringen biedt TailoriT ook trainingen van de software van deze leveranciers. Een breed aanbod van gebruikers die nauwelijks ervaring hebben tot de gebruikers die inmiddels expert zijn in hun eigen vakgebied. De bekende MCSE certificering, MCSA Bootcamp en MCSA certificering staan ook in het trainingsaanbod.

IT gebruiker trainingen

Tegenwoordig is bijna iedereen een gebruiker van laptop, pc of tablet. Zonder gebruikerservaring kan je niet meer met de mogelijkheden van internet omgaan. Microsoft heeft de meeste gebruikers van hun software wereldwijd. Wie kent er tegenwoordig niet Word, nietwaar! Zeker bij kantoorfuncties is het gebruik van Word, Outlook, Excel en Powerpoint heel normaal. Maar ook hier zie je grote verschillen wat betreft gebruikerservaringen. TailoriT biedt trainingsprogramma’s, en in vele leervormen, voor beginners, gevorderden en experts. Door het hele land en ook in België biedt dit bekende trainingsinstituut klassikale, privé en online trainingen. Zij beschikken over de nieuwste lesstof en brengen je kennis binnen een mum van tijd weer op niveau!