All seasons spinning
Image default
Auto’s en Motoren

Ford Transit zakelijke lease

Ben je als ondernemer vaak op de weg te vinden? Doe je veel klussen gewoon zelf? Misschien omdat je als zelfstandige werkt? Dan is het belangrijk dat je kiest voor een bedrijfsauto die hierbij ondersteunend werkt. Auto lease zakelijk overwegen doe je vooral als je een auto als bedrijfsmiddel ziet. Je gebruikt hem niet om van de ene plek naar de andere te komen. Je hebt hem simpelweg nodig om je werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Dit is dus iets heel anders dan een auto van de zaak zoals dat enkele jaren gelden populair was.

zakelijk auto leasen 

Wie er op deze manier naar kijkt, komt vaak bij Ford Transit lease uit. Een Transit is namelijk één van de grotere bestelbussen die op dit moment op de markt te vinden zijn. Wanneer dit wordt afgezet in een prijs/kwaliteit-verhouding, dan is het dus aantrekkelijk om deze auto als ondernemer in overweging te nemen. Je wilt immers altijd dat de opbrengsten hoger zijn dan de kosten. Een zuinige auto die grote prestaties levert kan hierbij zeer sterk helpen. Natuurlijk is het wel zo dat ook andere zaken een rol kunnen spelen bij je definitieve besluit. Vaak komt de Transit daar echter ook goed uit.

Zuinig in gebruik

De kosten van de Transit zijn vaak net iets gunstiger dan van vergelijkbare modellen van andere merken. Dat komt bijvoorbeeld door de zuinige motor. Hierdoor heb je als ondernemer te maken met minder brandstofkosten. Zoals misschien bekend vallen de kosten voor brandstof namelijk over het algemeen buiten het leasecontract. Wanneer je wilt besparen op de totale autokosten, dan zal je dat dus vaak hier moeten doen. Daarnaast is de auto voorzien van de modernste gemakken. Dit moet rijden veiliger maken. Ook dit kan de kosten helpen beperken omdat de kans op schade kleiner wordt. Dit zijn overwegingen die ook meetellen bij het kiezen.

https://www.autoleasecentrale.nl/