All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

Je vloer in de kruipruimte laten isoleren

Wil jij in de mooie kruipruimte vloerisolatie laten aanleggen die ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk warmte binnen houdt, dan ben je hier op het juiste adres. Hier worden namelijk vakmannen met jaren ervaring gebruikt om jou te helpen met het leggen van een goede isolatie. Ideaal voor als je zelf geen tijd hiervoor hebt of weinig tot geen kluservaring hebt. Bovendien kan je een goede samenwerking verwachten, zodat de klus zo goed mogelijk uitgevoerd wordt. Als resultaat zal jouw vloer goed bestendig zijn tegen mogelijk vocht en kan je aanzienlijk op je energierekening besparen, wat ervoor zorgt dat het comfort van jouw kruipruimte optimaal is.

De voordelen van een geïsoleerde vloer

Wanneer je je vloer laat isoleren, haal je hier een aantal voordelen uit. Ten eerste zorgt een goed geïsoleerde vloer ervoor dat er geen vocht kan binnenkomen. Vocht is een vervelend probleem in veel kruipruimtes en veroorzaakt aanzienlijke schade, zoals schimmels en stankoverlast. Bovendien komen er insecten zoals pissebedden op deze vocht af. Met een goed geïsoleerde vloer heb je hier dus geen last van. Daarnaast zorgt een goede vloerisolatie ervoor dat er zoveel mogelijk warmte behouden blijft. Dit zal vervolgens goed terug te vinden zijn op de energierekening, aangezien de ruimte minder verwarmd hoeft te worden.

Kruipruimte eenvoudig laten isoleren

Als je een vakman huurt om je vloerisolatie aan te leggen, zal dit een gemakkelijk proces betreffen. Dankzij de ervaring in combinatie met de goede service, zal je al snel kunnen profiteren van de voordelen die verbonden zijn aan een goede vloerisolatie. Allereerst zal er een bodemfolie worden aangelegd met als doel om de vocht zoveel mogelijk weg te houden. Wanneer deze klus uitgevoerd is, wordt er nog een stapel aan thermokussen aangelegd, die fungeren als warmtebehoud. Hierdoor kan je dus veel energie besparen op de rekening. Zorg er dus voor dat je snel contact opneemt als je vloer nog niet goed geïsoleerd is.