All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Kan ik mijn huis snel verkopen zonder eindeloos veel bezichtigingen?

Snel uw huis verkopen zonder bezichtigingen

Het is zeker mogelijk om uw huis te verkopen zonder keer op keer uw woning beschikbaar te stellen voor bezichtigingen. Bent u van plan om uw huis te verkopen maar ziet u het niet zitten om uw woning verkoopklaar te maken, telkens op te ruimen om potentiele kopers over de vloer te krijgen en foto’s van uw woning op internet, verkoop uw woning dan gemakkelijk en snel aan Sons Real Estate. Vraag eenvoudig een bod aan via de website en verkoop uw woning direct zonder eindeloos lang verkooptraject en veel inspanningen van uw kant. 

Gratis een vrijblijvend en marktconfrom bod

Vraag een bod aan door simpelweg uw adres gegevens achter te laten op de site, wij nemen contact met u op en bespreken uw wensen rondom de verkoop van uw woning. Het is mogelijk om een indicatief bod op afstand uit te brengen of we kunnen een afspraak maken om langs te komen voor een waardebepaling en op basis daarvan direct een bod uit te brengen. Indien we bij u langs komen hoeft u de woning niet verkoopklaar maken, een huis is om in te wonen u kunt al uw persoonlijke bezittingen gewoon laten liggen en hoeft uw huis helemaal aan kant te maken en extra schoon te maken. Wij komen alleen langs om even de staat van onderhoud te bekijken en in een persoonlijk gesprek te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. De verkoop aan Sons Real Estate biedt naast een hoge verkoop snelheid nog meer voordelen. Zo bieden wij de mogleijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot een nieuwe woning heeft, hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheek lasten. Alle kosten voor de verkoop nemen wij voor onze rekening en verzorgen het administratieve proces voor u. Daarnaast verzorgen we ook kosteloos de notaris om de overdracht na ondertekening van de koopovereenkomst officieel vast te leggen. Bij de verhuizing kunt u tevens overbodige huisraad gewoon in de woning achterlaten wij verzorgen kosteloos het afvoeren hiervan.

Uw huis direct verkopen zonder kosten

Bespaar een langdurig en stressvol verkooptraject met torenhoge makelaarskosten en verkoopcourtage, vraag nu een bod aan en verkoop uw woning vandaag nog. Direct zekerheid en een marktconform bod

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/