All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Laat je damwand laten spuiten voor een mooi pand

Een damwand laten spuiten doe je voor jezelf en je klanten. Als je beschikt over een bedrijfspand dan wil je natuurlijk dat het aanzicht van het pand mooi is en dat je klanten versteld staan van het pand van jouw bedrijf. Maar wanneer het pand volledig is aangetast door de weersomstandigheden die hierop zij losgebroken of dat het pand gewoon geen mooi aanzicht meer heeft omdat de damwand die hier nu op bevestigd is niet meer in een goede staat verkeerd, dan is een damwand laten spuiten een ideale oplossing. Het is een visitekaartje voor jouw bedrijf en daar wil je natuurlijk wel wat in investeren. Je klanten zijn immers je inkomstenbron. 

Spuitwerk met technieken

Door middel van het spuitwerk dat er wordt gebruikt als je de damwand gaat laten spuiten ben je verzekerd van een strakke afwerking van de platen en hiermee een mooi aanzicht van het pand waar jouw bedrijf in gevestigd zit. De damwand laten spuiten wordt gedaan op locatie, hierbij worden bijzonder technieken toegepast om de mooiste afwerking te kunnen bereiken. Een damwand laten spuiten doe je door middel van het inhuren van een bedrijf die specialistische kennis heeft op dit gebied en de vakmensen heeft die deze klus voor je kunnen klaren. 

Meer waarde aan het pand

Niet alleen zorgt een damwand laten spuiten ervoor dat je op dit moment een beter aanzicht hebt, maar het voegt ook waarde toe aan je pand. Je hebt bijvoorbeeld last gehad van corrosie waardoor het pand wat schade heeft opgelopen. Het opnieuw laten spuiten van de damwand is een stuk voordeliger dan een geheel nieuwe damwand te laten plaatsen. Je kunt de levensduur van de damwand verlengen wanneer je een damwand gaat laten spuiten. Je kunt hiermee zorgen voor een langere duur van de damwand van ongeveer 20 jaar.