All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Lees meer over de JBL LIVE 400BT en de 500BT, zijn het goede hoofdtelefoons?

JBL heeft zojuist enkele van de schoonste en meest gedetailleerde draadloze hoofdtelefoons uitgebracht. De Live-serie levert een meer geavanceerde geluidshandtekening dan we gewend zijn van JBL te horen.

En met beide, de Live 400BT en 500BT die onder de $ 150 vallen, is de prijs ook goed. Er zijn al een paar reviews over beide modellen. Dit overzicht is dus voor degenen die al bekend zijn met ten minste één van deze koptelefoons maar aarzelen om de trekker over te halen. Welke blikken passen bij jouw oren en luisterstijl? Laten we eens kijken in deze JBL Live 400BT vs JBL Live 500BT recensie.

Het is niet verwonderlijk dat de ruimere, over-ear Live 500BT een comfortabelere pasvorm biedt dan het op-het-oor 400BT-model. Als u bij het dragen van een koptelefoon last heeft van jeukende oren en zweet, wilt u mogelijk vrij blijven van de relatief kleine en stevig passende 400BT. Met bredere, meer zachte oorkussens zit de 500BT zachter op het hoofd en vermijdt het om de oren helemaal aan te raken (tenzij je grote oren hebt). Dat gezegd hebbende, beide koptelefoons bieden een even effectieve geluidsisolatie.

Functionaliteit en bedieningselementen

De functionaliteit en bedieningselementen op beide hoofdtelefoons zijn identiek. Beide gebruiken drie hoofdknoppen om het afspelen / pauzeren, het overslaan van nummers, het volume en activering van de oproep te regelen. En beide hoofdtelefoons bieden omgevingsmodi die het geluid van buiten laten. Siri en Alexa zijn ook beschikbaar op beide modellen zodra u de JBL-app downloadt en uw assistent kiest.

Accu

De Live 500BT biedt 30 uur speeltijd, wat 6 uur meer is dan de 400BT. Maar beide hoofdtelefoons hebben slechts 2 uur nodig om volledig op te laden. En beide blikjes leveren twee uur speeltijd op na 15 minuten opladen. De live 400BT en 500BT gebruiken beide ook een mirco-USB-verbinding voor het opladen.

Bel kwaliteit

Beide hoofdtelefoons bieden hetzelfde gespreksniveau. En het is goed.

Driver grootte

De Live 500BT heeft 50 mm drivers, terwijl de 400BT kleinere 40 mm drivers heeft. Dus theoretisch gezien zou de 500BT een groter geluid moeten leveren.

Meegeleverde kabels

Beide hoofdtelefoons worden geleverd met een 3,5 mm-kabel waarmee u in de passieve modus kunt luisteren. En zoals hierboven vermeld, deze blikjes worden geleverd met een micro-USB naar USB-oplaadkabel.

 

https://electronicagadgets.nl/koptelefoon

Related posts

Luisteren in plaats van lezen

Wat zijn de voordelen van Airlaid servetten

Betonschutting