All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Partyboot Rotterdam

Partyboot Rotterdam, voor een echt feestje. 

De partyboot van Rotterdam vaart weer. Nu Rutten en co het verlossende woord heeft gegeven hebben wij het sinds de dag dat het weer mocht super druk. We hebben de afgelopen 3 weken 60 keer gevaren en we hebben vele blije gezichten aan boord gehad. Mensen van de kade keken hun ogen uit en zwaaide naar onze boot. Dus bent u ook zo toe om weer lekker te genieten van al het mooi wat Rotterdam te bieden heeft? En wilt u een uitje plannen en wel de genomen maatregelen handhaven? Partyboot Rotterdam is een varende evenementenlocatie met enorm veel mogelijkheden en vrijheden, waarbij uw veiligheid en die van uw gasten gewaarborgd kan worden! Wat is de partyboot Rotterdam nu eigenlijk en hoe kan ik zorgen dat ik ga varen op de partyboot Rotterdam?

De partyboot van Rotterdam en omstreken

De partyboot Rotterdam is DE partyboot van Rotterdam en omstreken. Bij ons aan boord bieden wij plaats voor maximaal 250 passagiers en wij varen zonder covid 7 dagen per week 24 uur per dag. Wij zijn dus niet gebonden aan openings- en sluitingstijden. Nu met de huidige maatregelen mogen wij maar tot 12 uur varen. En zijn wij verplicht om mensen te laten testen en QR regel toe te passen. U kunt bij ons een boot huren en wij reserveren voor u de datum in on systeem en het enige wat u hoeft te doen is dat de gasten uitgenodigd worden en dat de artiesten te boeken. Al het andere zullen wij voor jullie regelen. De boot is voorzien van een complete licht- en  geluidsinstallatie en wij zetten de drankjes voor jullie koud.

We hebben een divers aanbod voor u als het gaat om lekker eten en drinken. Wij werken samen met een goede cateraar die voor u en uw gezelschap heerlijke dagverse bereide gerechten klaar maakt. Uiteraard hanteren wij de geldende regels die gesteld zijn vanuit het kabinet. Event op het water nodigt je graag uit op het volgende feestje.

https://eventophetwater.nl/partyboot-rotterdam/