All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

Planten op uw dak is een vak apart!

U staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil maar het dak van uw bedrijfspand kan uw bedrijf er beter uit laten zien! Met groendaken kunt u een milieuvriendelijke en groene uitstraling geven die past bij uw eigen wensen. Wanneer uw dak anders is dan anderen, kunt u echt stralen en de aandacht naar u toetrekken. Vakkundige specialisten kennen de vele voordelen van groendaken op economisch, ecologisch en maatschappelijk vlak! Een groendak zorgt voor luchtzuivering, energiebesparing, warmteregulatie en nog veel meer. Uw (potentiële) klanten zullen zich veel prettiger voelen in een groene omgeving dan in een grijze.

Wat zijn de mogelijkheden in groendaken?

Zoals gezegd maakt ‘groen doen’ een verschil op meerdere aspecten. De mogelijkheden van verschillende groene daken zijn daarnaast groot. Deze verschillen kunnen liggen aan uw voorkeuren of aan de architectuur van uw dak. Er zijn verschillen mogelijk in de beplanting of de ondergrond, want die moeten immers waterdicht en sterk genoeg zijn om het extra gewicht te dragen. Specialisten kunnen deze verschillen voor u afwegen om een op maat gemaakt advies te geven. Alle keuzes in daken worden mogelijk gemaakt, zoals een natuurdak, een turfdak en nog veel meer. Het verschil ligt bij uw voorkeuren en keuzes!

Wat levert een groendak op?

Ja, er is veel mogelijk op het gebied van groendaken. Maar u vraagt zich misschien af wat een groendak voor u kan betekenen, naast meer milieuvriendelijkheid en een groen uitstraling. De voordelen komen samen met het algemene natuurbelang: ‘beter voor de natuur is beter voor de mens’, maar gaan ook over meer veiligheid. Veiligheid van uw gezondheid door schonere lucht en een positievere uitstraling en veiligheid door betere warmte-isolatie, geluidsdemping en brandwerendheid. Ook krijgt u meer veiligheid in het algemeen door een langere levensduur van uw dak, doordat er een betere wering is van direct zonlicht en regen. Echte specialisten letten op valbeveiliging, zodat u samen met uw collega’s kunt genieten van uw nieuwe groendak!

Uw investering in groendaken verdient zich terug!

U wilt natuurlijk het beste voor uw bedrijf, dus waarom zou u niet investeren in groendaken? Uw investering verdient zich vanzelf terug en u kunt er iedere dag van genieten. Laat een groene uitstraling zien, nog voordat uw (potentiële) klanten uw bedrijf binnen zijn gelopen. Zet planten op uw dak met vakkundige specialisten in groendaken en valbeveiliging en laat uw bedrijf nog beter voor de dag komen!