All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

Riool verstopt? Dit deed ik ertegen!

 

Op mijn vrije ochtend werd ik wakker en ik wilde gaan douchen, de kraan had ik al aangezet zodat het water op kon warmen. Op het moment dat ik onder de straal wilde stappen zag ik dat het water niet weg liep, mijn douche veranderde in een bad. Een slecht begin van je dag zou je zeggen, maar ontstoppingsdienst-arnhem.nl heeft de beste rioolontstoppers uit de regio. Ik belde hen direct en ze stonden 3 uur later voor de deur. Doordat ze bij mij uit de buurt komen, konden ze ook snel langskomen.

Het probleem

De vakman ging aan de slag en vond al snel het probleem in mijn leiding. Een ophoping van voornamelijk haren en vuil. Dagelijks met meerdere mensen douchen had er uiteindelijk voor gezorgd dat de leiding vol was komen zitten met haar. Een veel voorkomend probleem wat uiteindelijk relatief makkelijk te verhelpen was. Het voordeel van het inschakelen van een vakman is dat hij de juiste apparatuur heeft. Voordat hij begon met de ontstopping, heeft hij eerst een inspectie gedaan. Met zijn speciale camera kon hij de leidingen inspecteren en constateerde hij dat het om een vuilprop ging. Hij heeft de rest van de leiding ook gecontroleerd om eventuele andere problemen uit te sluiten. Ook raadde hij me aan om de leidingen regelmatig schoon te laten spuiten, dit om toekomstige problemen te voorkomen.

Ontstoppingsdienst Arnhem

Ik was op internet aan het zoeken naar een ontstoppingsdienst en zo kwam ik uit bij ontstoppingsdienst Arnhem, een lokale partij die snel langs kon komen. De vakman die bij me thuis kwam was zeer kundig en heeft het probleem binnen een half uur achterhaald en opgelost. Daarnaast gaf hij me een aantal tips hoe ik een verstopping in de toekomst kan voorkomen. Dit gaf me een goed gevoel. Ik ben zeer tevreden over het riool ontstoppen in mijn huis in Arnhem. Na de inspectie gaf de vakman me een indicatie van de tijd die hij nodig had en wat het zou gaan kosten. Hij was uiteindelijk zelfs iets sneller klaar. Ik kreeg dan ook het idee dat hij me vooral zo snel mogelijk van mijn probleem af wilde helpen. Al met al een hele fijne oplossing voor een vervelend probleem!