All seasons spinning
Image default
Auto’s en Motoren

Een bestelwagen leasen of kopen?

Je kunt een bestelwagen kopen voor je onderneming. De bestelwagen wordt dan echt van jou en je kunt er zaken aan aanpassen als je dit zou willen. Aan de andere kant moet je ook zelf alle betalingen doen voor bijvoorbeeld belasting, onderhoud en reparaties. Je moet zelf de verzekering regelen en betalen, de afschrijving berekenen en alle administratie goed bijhouden. Er komt nog best wel veel kijken bij de aanschaf en het onderhoud van een eigen bedrijfswagen, waaronder natuurlijk de aankoopkosten. Je kunt ook een bestelwagen leasen en profiteren van de voordelen. De meeste kosten zijn al bij je maandbedrag inbegrepen en je hoeft je natuurlijk ook geen zorgen te maken om aanschafkosten of afschrijvingskosten.

Je kunt voordelig een bestelwagen leasen, volkswagen caddy leasen of vw caddy leasen

Ondernemers vragen zich wel eens af of het leasen van een bestelwagen niet alsnog flink in de papieren gaat lopen. Dit is zeker niet het geval. Er zijn leasemogelijkheden in de meest uiteenlopende prijsklassen. Je kiest voor een vaste looptijd en een vast maandbedrag. Je weet dus altijd precies van het leasen van de bestelwagen je gaat kosten. Hier kunnen geen extra kosten bij worden gerekend. Wel is het zo dat je te maken kan hebben met een eigen risico in het geval van schade waar je zelf aansprakelijk voor bent.

Kijk eens bij Peugeot Expert lease

Als je nog twijfelt over het soort bestelwagen dat je wilt leasen, dan is het goed om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden in Peugeot Expert lease. De Peugeot Expert is namelijk in de meest uiteenlopend varianten beschikbaar, tegen diverse aantrekkelijke leaseprijzen, waardoor je hier altijd wel een goede optie kunt vinden. Omdat de Peugeot Expert populair is als bedrijfswagen is deze opgenomen in het assortiment van veel verschillende leasebedrijven. Je hebt dus ook een goede keuze een leasemaatschappijen.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen