All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Soorten jaloezieën

Als je nieuwe raamdecoratie gaat uitzoeken, kunnen jaloezieën de ideale raamdecoratie zijn. Ze zorgen voor doorkijk, privacy en een prachtige lichtinval. Je kunt dit namelijk helemaal zelf instellen. Overdag kun je de jaloezieën helemaal openzetten zodat er een prachtige lichtinval is in huis. ’s Avonds kun je jaloezieën dichtdraaien voor meer privacy. En niet geheel onbelangrijk: de jaloezieën staan prachtig in ieder interieur! Ze passen namelijk in veel verschillende woonstijlen. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos, ook als het gaat om de soorten jaloezieën die er zijn. In deze blog lichten we kort de soorten jaloezieën toe. Lees snel verder! 

 

Aluminium jaloezieën 

 

Aluminium jaloezieën zorgen voor een moderne en tijdloze uitstraling in je woning. De jaloezieën zijn praktisch, voordelig en licht van gewicht. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten lak als het gaat om deze jaloezieën, bijvoorbeeld: effen gelakte, metallic afgelakte of mat gelakte lamellen. Mat gelakte zwarte lamellen kunnen prachtig staan in een industrieel interieur. Witte jaloezieën kunnen prachtig staan in een basic woonstijl. Naast dat de aluminium jaloezieën erg stijlvol zijn, kunnen ze ook goed tegen vocht. Ze zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik in badkamers of keukens. 

 

Houten jaloezieën 

 

Houten jaloezieën geven een natuurlijke look aan je huis. De jaloezieën zijn erg thuis in een modern of landelijke woonstijl. Een landelijke woonstijl heeft veel verschillende houttinten, daar passen de houten jaloezieën perfect tussen. Hout geeft een warme uitstraling aan je huis en kan een strak interieur mooi breken. De houten jaloezieën zijn te verkrijgen in meerdere varianten en op maat te maken. Je kunt kiezen uit basiskleuren of hout lamellen met een natuurlijke touch. Er valt altijd iets te kiezen! 

Kunststof jaloezieën 

 

De kunststof jaloezieën zijn een goed alternatief voor houten jaloezieën maar dan voordeliger. De jaloezieën hebben de uitstraling van mat afgelakte houten jaloezieën. De kunststof jaloezieën zijn zeer vochtbestendig en daardoor ideaal voor gebruik in badkamers of keukens. In één beweging filter je de lichtinval in de ruimte. Door de ladderkoorden komt er veel licht binnen en ontstaat er een ruimtelijk gevoel. 

 

Jaloezieën kopen bij Raamdecoratie.com 

 

Wil je jaloezieën op maat bestellen? Dat doe je bij Raamdecoratie.com! Samen met een specialist ga je kijken wat de mogelijkheden zijn en wat je mooi vindt. Je kunt gratis kleurstalen meenemen zodat je een kleur kan uitzoeken. Als alles is opgemeten, worden de jaloezieën snel bij jou thuisbezorgd. 

 

https://www.raamdecoratie.com/