All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Verlies geen tijd meer in de liefde, ga speeddaten met Search4Love!

Dé manier waarop je echt veel singles op 1 avond ontmoet: speeddating! En wanneer je gaat speeddaten met Search4Love ontmoet je maar liefst 15 andere singles op dezelfde avond. Wij zorgen voor leuke vrijgezellen en natuurlijk voor een gezellige avond.

Is speeddaten helemaal nieuw voor jou? Kom ook eens meedoen. Misschien heb jij je nog nooit ingeschreven voor een speeddate evenement omdat je zo’n avondje speeddaten best spannend vindt. Dat begrijpen we best maar die zenuwen zijn helemaal niet nodig. Want bij ons hangt altijd een relaxte sfeer en wordt er veel gelachen tijdens het daten.

Onze avonden lopen altijd gesmeerd door de fijne hostess die de gehele avond aanwezig is. Je wordt bij binnenkomst door haar verwelkomt en krijgt meteen een lekker welkomstdrankje. Ook krijg je een speeddate kaart waar je op kan bijhouden hoe de dates verliepen. Je wordt naar je plekje gewezen en als iedereen binnen is geeft de hostess nog een korte uitleg over het verloop van de avond.

Leer jouw dates in korte tijd kennen

De avond duurt zo’n 2,5 tot 3 uur. Dit betekent dat je ongeveer iedere 4 minuten een nieuwe date tegenover je hebt zitten. Kom in deze korte tijd zoveel mogelijk te weten over jouw dates. Dit lukt prima door leuke, grappige en originele vragen te stellen. Door vragen als ‘Wat was het leukste dat je vandaag hebt meegemaakt’, ‘Wat is jouw favoriete vakantiebestemming’, ‘Waar mag jij midden in de nacht voor wakker gemaakt worden’ en ‘Wat zou jij met een groot gewonnen geldbedrag doen’ krijg je goede antwoorden, leuke gesprekken en een goede indruk van jouw dates.

Zorg dat je je met jouw vragen niet alleen op 1 onderwerp focust, houdt het breed en divers. En ook een goede: houd je eventuele familieproblemen of exen nog even thuis.

De mogelijkheid om overal in het land te speeddaten

Speeddaten met Search4Love is overal in het land mogelijk. Wil jij speeddaten in Utrecht? Of misschien juist in Groningen of in het Brabantse Breda? Met ons kan het!

Wil jij weten waar wij te vinden zijn bij jou in de buurt? Check het op onze website. Selecteer een locatie, kies een datum die voor jou goed uitkomt en schrijf je in voor een speeddate event in jouw leeftijdscategorie.

 

https://www.search4love.nl/