All seasons spinning
Image default
Onderwijs

Culturele projecten op jóuw basisschool!

Wil jij de leerlingen van jouw basisschool kennis laten maken met verschillende vormen van cultuur? Dan ben je bij Grote Broer aan het juiste adres! Cultuur is een ongeloofelijk breed begrip, wanneer je je leerlingen hier aan wilt introduceren kan het dat je door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee hebt waar je moet beginnen. Grote Broer helpt je hierbij, wij werken samen met tal workshopdocenten die allerlei workshops kunnen verzorgen. We ontzorgen jullie volledig! Dus gun je leerlingen het plezier van culturele workshop en ga met Grote Broer in zee!

Verschillende culturele activiteiten

Soms is het gewoon lastig om een keuze te maken welke workshop je nu precies wilt. Zoals we al zeiden, cultuur is een enorm breed begrip en waar ga je nu op focussen? Ga je lekker schilderen of juist dansen? Focus je meer op circus of juist op het verband tussen kunst en techniek. Soms is kiezen niet nodig! Grote Broer presenteert daarom de Cultuurproeverij! Binnen één lesdag zullen jouw leerlingen geïntroduceerd worden aan allerlei kunstdisciplines. Wat ze precies gaan doen die dag ligt bij henzelf, ze mogen kiezen wat zij graag willen ontdekken.

Ontdek je talent

Een dag als deze, gevuld met allerlei culturele projecten, gaat niet om het eindresultaat. De focus van de Cultuurproeverij ligt op dat leerlingen hun talenten en interesses ontdekken en verder gaan onderzoeken. Zo is er voor iedereen iets wils. 

Heeft jouw school wél al kennis gemaakt met allerlei disciplines en zijn jullie juist op zoek naar een lessenreeks in bijvoorbeeld theater of circus? Dat kan ook! Zo bied Grote Broer onder andere de lessenserie Circus aan. Hartstikke leuk om met de leerlingen het circus de school in te brengen en zo allerlei circus activiteiten uit te voeren!

 

https://www.grotebroer.nl/

Related posts

Onvergetelijk verblijf voor uw kinderen in Oosterheem!

De drive achter een evenement

Muziekworkshop