All seasons spinning
Image default
Onderwijs

Onvergetelijk verblijf voor uw kinderen in Oosterheem!

Een kinderdagverblijf Oosterheem is niet iets wat u uitzoekt zoals u het avondeten bestelt. Nee, voor een geschikt kinderdagverblijf Oosterheem doet elke ouder zijn of haar stinkende best een geschikt verblijf te vinden voor de kinderen. Bij ons bent u dan zonder ook maar enige twijfel op het juiste adres. Bij kinderdagverblijf Oosterheem werken namelijk de meest geschikte medewerkers. De verzorgers, zoals wij ze liever noemen, hebben alle liefde in zich die de kinderen verdienen te krijgen. De verzorgers zijn deskundig in hun vak en weten dan ook precies wat de kinderen nodig hebben in het kinderdagverblijf aan zorg, liefde en aandacht. Deze zonder twijfel, specialisten weten precies wat nodig is voor de kinderen en zullen er voor zorgen dat de kinderen met alle plezier naar kinderdagverblijf zullen gaan en hier een fijne tijd hebben. Bij ons staan de kinderen zelf dan ook honderd procent op nummer één! Wij geven daadwerkelijk om de kinderen en gaan goed met ze om in kleine groepjes voor de leeftijden tussen de nul en vier jaar oud. Alle ruimte is er voor hen om zich op hun gemak en thuis te voelen!

Onze voordelen

De voordelen van kinderdagverblijf Oosterheem zullen uw keuze zonder ook maar enige twijfel zeker weten doen versoepelen. Echt waar. Bij ons kinderdagverblijf Oosterheem kunt u met alle gemak van dien terecht met uw auto en deze kwijt op de parkeerplaats bij ons. Uw kind ophalen of wegbrengen wordt op deze manier natuurlijk wel heel erg gemakkelijk. Zonder moeite kunt u met de auto langskomen, maar de toch wat gezondere fiets mag natuurlijk ook!

Kom langs!

Wij snappen heel goed bij kinderdagverblijf Oosterheem dat het voor de ouders of verzorgers ook wel even fijn kan zijn om langs te komen voor het daadwerkelijk officieel wordt. Dat kan natuurlijk! Kom even langs voor een prettige kennismaking bij Liefjes Tante Suus.

Related posts

Culturele projecten op jóuw basisschool!

Muziekworkshop

Bij The Square Mile staan uw wensen voorop.