All seasons spinning
Image default
Onderwijs

Bij The Square Mile staan uw wensen voorop.

Taalinstituut The Square Mile werd in 2002 opgericht. De naam verwijst naar het internationaal georiënteerde Londense zakenhart. De mensen die daar werken, zijn zelfbewust en hebben de blik op het buitenland. Er is oprechte aandacht voor de taal, de cultuur en de behoeftes van die ander. Daar kun je immers veel van leren. Dit is ook precies de insteek van de taaltrainers van The Square Mile. Ze leren u zaken doen op het allerhoogste niveau. U krijgt stapje voor stapje meer zelfvertrouwen terwijl u zich uitdrukt in het Engels, Duits, Frans of Spaans.

Er wordt zowel verbaal als schriftelijk veel geoefend in een veilige en vertrouwde omgeving. Voor non-verbale communicatie is ook aandacht. Een lach doet wonderen en het is belangrijk bepaalde gebaren te kennen die wij in Nederland niet of anders gebruiken. The Square Mile organiseert zowel individuele als groepsopleidingen: van 1 tot 150 deelnemers. De training kan bij u in het bedrijf, op een opleidingslocatie of online worden gegeven. Een training die al lange tijd populair is: technisch Engels. De laatste tijd is er veel belangstelling voor de zakelijke taaltraining Arabisch en Pools.

Tegenwoordig is een online cursus het meest gangbaar. Om de kwaliteit van het onderricht op een hoog peil te houden, heeft het team van The Square Mile onderzocht of er verschillen zijn tussen de in company en de online opleidingen. De uitkomst was zeer positief: er is geen kwaliteitsverschil. Oftewel: uw mensen zullen online net zoveel leren als face to face. Aan de online trainingen zitten vooral voordelen. Het scheelt uw team reistijd en -geld. En qua planning zijn we flexibel. Wenst u een training in de avonduren? Geen probleem.

U kunt zelf aangeven welk programma u prefereert. Sommige bedrijven kiezen voor Skype, andere voor Teams. In de praktijk blijkt Zoom een uitstekend programma voor online cursussen. Zoom is gebruiksvriendelijk en stabiel qua live verbinding. Audiobestanden kunnen makkelijk uitgewisseld worden en de aanvullende opties zal talloos. Naast beeld en geluid maken de taaltrainers van The Square Mile veel gebruik van de chatfunctie, het interactieve whiteboard en de break-out rooms.

https://www.thesquaremile.nl/